Miksi raskaana on niin vaikea hengittää!!

Vierailija

Voiko olla, että vauva (RV30) painaa palleaa tms, kun on niin hiton hankala saada happea välillä?

Ajattelin, että jos joku täällä olisi tietäväinen :)

Kommentit (9)

Vierailija

Minulla myös rv 30 menossa ja jo jonkun viikon on hengittäminen ollut raskasta. Ja vielä se tästä taitaaa pahentua. Palkintoa odotellessa

Vierailija

Välillä joutuu sillain " haukkomaan" henkeä, kun tuntuu niin vaikealta hengittää. En tiedä mistä johtuu. Kohtu painaa keuhkoja?

Vierailija

En tahdo pelotella, mutta raskauden aikana myös veritukosten riski kasvaa ja näin myös esim jalkojen laskimotukoksien riski. Nämä tukokset voivat lähteä liikkeelle päätyen keuhkojen verisuoniin, mikä voi aiheuttaa hengenahdistusta. Mutta tällöin yleensä on jalassa kipua tukoskohdalla.

Vierailija

toinen ärsyttävä asia on vatsanahan kutiaminen ja napaan sattuu aivan vietävästi, se varmaan repeää kohta. voiko niin muuten käydä??

Vierailija

Kohtu voi kasvaa niin isoksi ja nousta niin ylös, että kehkot joutuvat puristumaan paaaaljon normaalia pienempään tilaan (ja sydänkin kääntyä normaalista asennosta vähän " kyljelleen" ). Joten ei ole mikään ihme, jos et pysty hengittelemään kovin syvään. Luulisin että hyvin pitkillä naisilla tämä ei ole niin ongelma, kun kohdulla on enemmän tilaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat