Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sydämen asialla -sarjassa. Mihin sen poliisin vaimo on kadonnut?

Vierailija

En ole katsonut ehkä pariin viikkoon. Sitä vaimoa ei näy missään ja näyttää mies yrittävän jotain lääkärinaista? Tuliko ero vai?Kiitän ja kumarran vastauksista!

Kommentit (7)

Pari päivää sitten oli ketju jossa jotkut luulivat sarjan tulleen tehdyksi 60-luvulla:) Laatua kannattaa verrata vaikka oikeasti 60-luvulla tehtyisin sarjoihin, esim. tv 2:n Tohtori Ben Casey tai Maxwell Smart (en tiedä mikä sarjan nimi on), Nelosen vaimoni on noita yms...toisaalta, luulinhan itsekin lapsena, että Onnen päivät on tehty 50-luvulla:)))

Ihmettelin eilen ja tänään ihan samaa. (Oli katsomisessa pieni tauko.) Viimeks kun katsoin, ni tän (ex-)vaimon vanhemmat yritti saada sitä naista lähteen johonkin Etelä-Afrikkaan hommiin, mutta luulin, että kyllä tää avioliitto sit kuitenkin kestää... Kuinka siinä nyt noin kävi? :-(

Mies oli siitä jaksosta jossa häntä syytettiin naisen raiskaamisesta hotellissa.

Tänään oli selvästi havaittavissa jotain silmäpeliä Miken ja tohtori Summerbeen välillä. Mutta niinhän oli aikoinaan Ginan ja Miken sekä Maggien ja Miken välilläkin, ehkä sarjan tekijät testaavat mitä katsojat tykkäisivät kyseisten parien suhteesta ja päättävät siitä miten juonta tulevaisuudessa kirjoitetaan.

En ole nähnyt ohjelmaa eron jälkeen, kauheat vierotusoireet, ja pitikin kysyä täältä, mitä ohjelmassa nyt tapahtunut??? Onko Mikella ihan sydän särkyneenä? :/

Uusimmat

Suosituimmat