Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Aika kovaa tiliä koitetaan taas tehdä tuolla osta&myy palstalla.!

Vierailija

Nainen, joka osti kasapäin poistohintaisia vaatteita mm. Stockan Outlet myymälästä myy nyt niitä tuolla ja Huuto.netissä eteenpäin moninkertaisin hinnoin. Olisi edes kohtuuhinnat, mutta ihan älytön yritys kyniä mahdollisimman paljon voittoa. Travallen Remu haalarit joita hän osti muutamat hintaan 6,60 euroa on nyt myynnissä hintaan 50 euroa!!!!! + postikulut päälle. Ei mitään rajaa............ TOIVOTTAVASTI KUKAAN EI VAHINGOSSA TÄTÄ TIETÄMÄTTÄ OSTA!

Kommentit (19)

Minulle vaan on vastenmielistä tukea tuollaista rahastamista. Itse voin myös ostaa löytöjä kirpparilta tai poistotangoista jos haluan. Hän antaa ymmärtää tuotteiden olevan omasta käytöstä, pah. Se on vale!

niin en ole tuo myyjä, huutonetissäkään en ole koskaan myynyt mitään, ostelen vainNäköjään täällä ei saa mielipidettään sanoa ilman että leimautuu kyseiseksi myyjäksi. Vainoharhaisia ihmisiä tällä palstalla ainakin on.

Myyjänä kaupan tullessa mukava ihminen, täällä haistattelee ja kiroaa täysillä taas kun huomaa tämän avauksen..Että sellainen myyjätär.

Mitä se teille kuuluu jos joku myy ja joku haluaa ostaa? Ei taida teidän elämässä oikein sisältöä olla kun pitää vahtia toisten tekemisiä. Ja kyllä niit negatiivisiakin palauteitakin huuto.netissä annetaan. Kaikki eivät myöskään asu kauppojen lähellä joten heillä ei mahdollisuutta alennusmyynteihin.

...riittänyt kuvaamista ja naputtamista kun yli 600 (tai jotain) suljettua kohdettakin on ihan lähiaikoina ollut! Mut pelkkiä positiivisia se on saanut palautteeks! Negoja ei kai kovin yleisesti anneta, jätetään palaute kokonaan laittamatta. Vai miltä muista tuntuu?

Uusimmat

Suosituimmat