vai että pitäisi kansanedustajien saada lomaa joulupuuhiin....

Vierailija

no jopas jotakin...Ihan ku´kukaan muu ei haluaisi lomaa joulutouhuihin....Jotkut joutuu olemaan aattonakin viel töissä...Mielestäni todella törkeetä noilta kansanedustajilta...

Kommentit (6)

eihän se nykyinen puolentoista kuukauden joululoma mihinkään riitä. Sehän kuluu palautumiseen syksyn rankasta istuntokaudesta.Ajatelkaa nyt kuinka kovilla edustajamme ovat: kun tiistai-aamuna tullaan Hesaan nin kansalaisten ja valtion asioita hoidetaan ainakin torstai-iltaan asti käytännössä kellon ympäri. Ei se ihme että puoliso on kotiintullessaan väsynyt ja saattaa vähän konjakillekin tuoksahtaa.

Siinä pitäisi sitten vielä äänestäjiäkin muistaa ja joulukortteja allekirjoitella.Samaten sitten kolmen kuukauden kesä-loma: kaikennäköisissä kesätapahtumissa pitää juosta ja niissä valokuvaajille hymyillä. Ja virkeältä ja freesiltäkin näyttää pitäisi, vaikka sidosryhmien kanssa keskustelut pikkutunneille venähtävät.Antakaa nyt vähän armoo ;-)

voih.,..oikee sääliks käy niitä kun on tuo niin raskasta puuhaa ettttä.....

Ja joulun jälkeen jäävät puolentoista kuukauden lomalle...Ja tavallisia ihmisiä ajetaan töihin..Eikä äidit saa olla lasten kans kotona kun ei rahat riitä..ja sit toitotetaan että lapsien kans pitäisi olla enemmän..missä välissä?HUH HUH... tää maailma on epäreilu :(

Tekisivät jotain palkkansa eteen.Enemmänkin ihmetyttää,miksi lapsilla joululoma alkaa niin myöhään.Kansanedustajilla on niitä lomia ihan tarpeeksi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat