Minä en aio käyttä kivunlievitystä synnytyksessä, sillä

Vierailija

nama tuskat ovat oikeuden mukainen rangaistus siitä, että Aatami ja Eeva söivät hyvä ja pahan tiedon puusta. Perisynti jonka seurakset on vain kärsittävä. Miten kukaan voi ajatella toisin, jotka uskovat Jumalaan?

Sivut

Kommentit (45)

miehen rangaistus on se että joutuu tekemään töitä elannon eteen.ja naisella se synnyttäminen.

Nykyään vaan naiset ovat halunneet ottaa miehen taakan kantaakseen pystymättä kuitenkaan antamaan omaa osuuttaan ukolle ;)

Toivon vain kovasti, ettei minulle jouduttaisi keisarinleikkausta tekemään. En tiedä , miten sen asian kanssa eläisin. Ehkä siinä tapauksessa en ainakaan ottaisi kipulääkitystä enään puudutuksen/nukutuksen lakattua. Kärsisin sectiohaavan kivut. Itsensä kurittaminen pitää ns. jalat maassa. Ei totuus unohdu, että on syntinen. Samalla voi vain yrittää samaistua Jeesuksen kärsimyksiin, jotka kuitenkin olivat raaemmat kuin mikään leikkausarpi.ap

Vierailija:

Lainaus:


nama tuskat ovat oikeuden mukainen rangaistus siitä, että Aatami ja Eeva söivät hyvä ja pahan tiedon puusta. Perisynti jonka seurakset on vain kärsittävä. Miten kukaan voi ajatella toisin, jotka uskovat Jumalaan?
Mikäs on sitten se miehen rangaistus?

kun ei ehditty sellaista antamaan ja olen tyytyväinen siihen. Luulin, etten kestäisi sitä kipua, mutta hyvinhän se meni kun vain päästi mielensä alkukantaiseen regressioon ja pois kivusta. Toki synnytys ilman kivunlievitystä vie mielestäni turhan paljon voimia, joita tarvitaan ponnistukseen.

ykkösen kanssa käytin kaikki mahdolliset puudutukset ja kaasut tuntui siltä että mitä v****a olipa helpoo homma, kakkosen kanssa en käyttänyt mitään traumat jäi. kolmosen kanssa sentään ilokaasua vetelin eikä ollut herkkua sekään. Ikinä en luomustu vetele PISTE.

Mä olen uskossa oleva ja aijon ottaa kaikki maailman kipuavut mitä Luoja on meille käyttöön antanut.Kyllä se on vanhanaikaista ajattelua miettiä että on kärsittävä niinkuin esiäitimme ammoin.. Kyllä se Jumala on antanut lääkäreille ja biologeille ym. tiedeihmisille sen tiedon miten särkyjä oli se sitten päänsärky... synnytys tms. tule hoitaa jottei elämä ole sietämätöntä.

On sitä paitsi kulttuureja, joissa naiset ovat tasa-arvoisia tai miestä hallitsevampia. Suomessakin esikristillisellä ajalla naiset ja miehet olivat tasa-arvoisia.Mut joo, voihan ilman kivunlievitystäkin synnyttää, mietin vaan, että aikooko ap. sitten esim. pysyä aivan paikoillaan, koska onhan tietyllä tavalla liikkuminenkin kivunlievitystä... Muuten onnea, itselläkään ei ollut mitään kovia konsteja käytössä ja kivasti meni!

Sallittuja ovat " luonnolliset kivunlievitykset" . Tai kipuahan nuo ei varsinaisesti lievitä, rentouttavat synnyttäjää. Mutta kun lääketiede otetaan kehiin, on se Jumalan tarkoituksen vastaista. Kirkko poltti 5 miljoona naista noitavainojen aikaan mm. tämän takia. (lapsensaattajia jne.)ap

suunnitellut.Onneksi itse en mitään hirveitä suunnitelmia tehnyt. Kuitenkin sen verran, että miehen kanssa sitten kotonta sairaalaan ajellaan, kun aika tulee.

Kävi toisin.

Jouduin sairaalan sisälle monta päivää ennen synnytystä joka sitten käynnistettiin lääkkeillä.Ajattelin, että menen ammeeseen/suihkuun, käytä terapiapalloja yms. yms.

Toisin kävi.

Jouduin pakonedestä makaamaan sängyllä selälläni liikkumatta.Ajattelin, että saan meditoinnilla pidettyä kivut hallinnassa.

Toisin kävi.

Tyytyväisenä ja onnellisena otin epiduraalin vastaan, kun minulle sitä tarjottiin.

Ajattelin, että en anna leikata välilihaani.

Toisin kävi.

Oli pakko leikata, kun vauva olikin arviota suurempi eikä meinannut mahtua tulemaan ulos.

Ajattelin, että synnytyksen jälkeen reippaasti itse kävelen ja hoitelen vauvaa.

Toisin kävi.

Vasta kolmantena päivänä synnytyksen jälkeen pääsin ylös sängystä.Joten ihan näin nyt kokemuksen syvällä rintaäänellä sanon, että ÄLÄ SUUNNITTELE! Ota tilanne vastaan sellaisena kuin se tulee.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat