Vierailija

Miten sinne ilmoittaudutaan? Soitan vaan siihen nettisivuilta löytyvään numeroon, ja sanon että haluaisin tulla sinne synnyttämään, vai...?

Kertokaahan kokemuksia Haikaranpesästä! Millainen paikka?

Kommentit (7)

Eli soitat sinne haikaranpesään ja sanot että haluat ilmoittautua sinne.

Sut laitetaan (jos tilaa) sopivaan ryhmään ja silleen.

Haikaranpesään voi kuitenkin ilmoittautua vasta tokan ultran jälkeen ja soittoaika oli muistaakseni keskiviikkoisin.

Odotan esikoista joten en osaa kokemuksia kertoa paitsi että tapaamani kätilöt ovat olleet mukavia ja synnytyshuoneet tosi kodikkaita ja huoneista löytyy myös kaikki tarpeellinen.

rv 36

Molemmille vanhemmille pakollisia valmennuksia oli kaksi; synnytysvalmennus ja synnytyksen jälkeinen aika.

Mukava kätilö kertoi kaiken tarpeellisen ja videoitakin nähtiin.

Myös synnytyshuoneeseen päästiin käymään.

Jälkimmäisessä valmennuksessa tuli alle päivän ikäisen vauvan äiti vauvansa kanssa kertomaan kokemuksistaan.

Itse en saanut paljoa uutta tietoa, kun monet jutut oli jo lukenut lehdistä tms.

En myöskään pitänyt ryhmästä, johon jouduimme.

Vapaaehtoisia valmennuksia on neljä; seksuaalisuus, mielialat, isien keskusteluryhmä ja äitien rentoutusryhmä, mutta en nähnyt tarvetta mennä näihin, pystymme puhumaan mieheni kanssa asioista avoimesti, enkä siis halunnut enää tämän ryhmän kanssa mihinkään.

rv 36

Synnytin esikoisemme vajaa 4 vuotta sitten ja homma toimi alusta loppuun hienosti. Siirryimme ns. tavalliselle osastolle, kun lapsiveden menosta oli kulunut yli 24 tuntia ja Haikaranpesässä ei hoideta kuin ns. normaaleja raskauksia/synnytyksiä, jolloin tuosta liian pitkästä lapsivedenmenostakin voi olla jotain tulehdusriskiä lapselle.Henkilökunta on osaavaa. Kohdallemme osui ' napakymppi' kätilö kun lähdimme synnyttämään 1.1. tätä vuotta kolmatta lastamme; vaikeuksia ilmeni ja kätilö rupesi heti valmistautumaan sektiomahdollisuuteen ja hälytti useasti lääkärit paikalle...hänen toimintansa ja asiantuntemuksensa tais pelastaa niin minun kuin nuorimman lapsemme hengen.Se, pääseekö synnyttämään Haikanranpesään riippuu niin paljon siitä, onko siellä ruuhkaa ja onko juuri sillä hetkellä synnytyshuonetta vapaana. Onnea matkaan!Olen saanut molemmat lapseni Haikaranpesässä. Synnytykset olivat pitkiä ja " vaikeita" , mutta homma pelasi Pesässä molemmilla kerroilla erittäin hyvin. Hyvä palvelu, hyvät huoneet, hyvät kätilöt. Saivat tällaisen pelkosynnyttäjänkin selviämään hommasta ilman pahempia traumoja ;-) Jos tulisi kolmas lapsi, niin menisin Pesään uudelleen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat