Ostatteko/teettekö miehellenne isänpäivälahjan?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Jos, niin a)lapsen/lasten kanssa yhdessä b)yksin lapsen puolesta c)jollakin muulla tavalla vai d) ei lainkaan lahjaa

Kommentit (9)

isälle eli värilliseen pahviin sormivärillä jalankuva ja / tai kädenkuva. Nyt kun on 2 lasta molempien jalat tai ja kädet + vanhemman lapsen piirros (2v7kk) sekä hyvä aamiainen + lounas koko perheelle ja olen myös yleensä (3 isänpäivää takana :) ) tehnyt kakun. Ekana vuonna taisin ostaa Isä sukat ja 2 myöhempänä vuonna jotain muuta. Mielestäni lahja ei kuitenkaan ole tärkeä vaan yhdessäolo ja toisen huomioiminen (meillä hyvä aamupala koko perheelle sekä hyvä lounas) sekä kortit, jotka olemme säästäneet - kivoja muistoja kun lapset ovat vanhempia.Ajattelin tehdä pojan (1v) kanssa kortin, käydä ostamassa uuden kravatin lahjaksi ja laittaa jotain herkullista ruokaa ja jälkiruokaa sunnuntaiksi.. ei mitään suureellista, mutta jotain pientä muistamista siis kuitenkin. Kohta tulee hääpäivä, joten näitä marraskuun muistamisia on aika monta peräjälkeen. Hankkisin varmaan miehelleni yöpöydän (tiedän että se olisi mieleinen lahja) mutta näillä vanhempainvapaa-rahoilla ei kovin isoja lahjoja pysty ostamaan. :)

a) yhdessä teemme lapsen kanssa kortin b) hankin miehelle mukin, jossa on lapsen kuva. Tämä on ikäänkuin lapsen puolesta hankittu lahja, c) lisäksi haluan antaa hänelle oman lahjan ikäänkuin kiitokseksi siitä, että hän on niin hyvä isä ja aviomies.painatan t-paidan kivalla tekstillä ja lisäksi tuli hankittua seinäkalenteri ensivuodelle, keksin t-paidan vasta kalenterin oston jälkeen niin tulee nyt molemmat...

On hän sentään sunnuntain päivänsankari, ja minun lapseni isä - haluan hellitellä :)Kortin teemme yhdessä, äiti suunnittelee ja ohjaa toteutusta. (Lapsi 2v.)

eli " jollain muulla tavalla" . Lapsemme on vasta puolivuotias, joten hän ei vielä isänpäiväkorttia väsäile. Mutta toisaalta en myöskään itse anna lahjaa lapsen puolesta, vaan ihan omasta puolestani lapsemme ihanalle isälle.Lahjaksi mieheni saa Aku Ankan tilauksen (on pitänyt tilata se hänelle jo vuosia, mutta nyt osui sopiva tarjous sopivaan kohtaan : ) ). Lisäksi ajattelin mennä passikuvauskoppiin otattamaan yhteiskuvan minusta ja tytöstämme (siinä mielessä tyttökin tosin osallistuu!) isin lompakkoon.Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat