joku jonka eka erän alkiot " kuolleet" pakastuksen yhteydes mutta seuraavat kuitenkin selvinneet?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

eli kysyn tällä uudella aloituksella vielä tätä tietoa, sais vahvistusta lääkärin sanoille että ensimmäisessä pas:sissani kyse ois ollut vain huonosta onnesta kun top-alkioni eivät olleet selvinneet pakastuprosessista.

Onko muita joille käynyt samoin, että jonkun ivf-hoitojakson alkiot ois kuolleet mutta seuraavan oisivatkin selvinneet? Muutettiinko mitään prosessin toteutuksessa vai toimittiinko samalla kaavalla?

Kommentit (3)

...PASsia ei ole mulle henkilökohtaisesti päästy ikinä tekemään, kun ei ole ikinä ollut mitään pakastettavaa, mutta muistelisin, että 50 % sulatetuista selviää siirtoon (alkaa jakaantumaan sulatuksen jälkeen, eikä " jämähdä paikalleen" )... kerran muistan, että jollakin on otettu 4 tai 6 alkiota sulaan ennen kuin siirto onnistui...... eli tilastojen valossa on ollut huono säkä! Mitäs jos molemmat selviävät seuraavan kerran, niin siirretäänkö molemmat vai voidaanko toinen laittaa toistamiseen pakkaseen???Eemeli

(mun yleinen mainospätkä: 4*ICSI takana, otetaan lahjoituksena vastaan ylijäämälääkkeitä ulkomailla loppuvuodesta olevaan hoitoon: Menopur tai Menogon ja Orgalutran... mailaile:

eemelikaksi@hotmail.com)

sellainen nikki kuin Baby76 (tai jotain sellaista) - Lätyn sivuilla nimellä Babyel oli tälläinen tapaus. Tuoresiirron jälkeen PASiin ei päästy, kun alkiot eivät selviytyneet. Toinen IVF toi tuloksen. Näin ainakin minä muistelisin.... Ja hänen tarinaansa kuuluu vielä sellainenkin, että ihan kunnon Niagara-vuoto ja toivo mennyt pp 9, mutta siitä huolimatta oli kuin olikin raskaana. Toivottavasti Baby ei pahastu, kun hänen puolesta vastasin. :)

Meillä kahden ensimmäisen IVF:n alkiot eivät selvinneet sulatuksesta, vaikka olivat top-luokan alkioita. Nyt kolmannesta IVF:stä pakkaseen meni 4 alkiota kahdessa eri oljessa. Toinen olki sulatettiin ja toinen alkio selvisi siirtoon saakka, mutta tuloksena negaa. Kaksi on vielä pakkasessa odottelemassa, kunnes jaksan vielä viimeisen yrityksen,toiveet eivät ole korkealla.Lopetetaan hoidot sitten siihen.Hoitokaavat olivat lähes samat kaikissa hoidoissa. Meillekin lääkäri sanoi,että kyse vain on huonosta tuurista sain kuitenkin sen käsityksen, että joidenkin parien alkiot voivat kärsiä pakastuksesta enemmän kuin muiden.

Toivottavasti teillä on ensikerralla parempi onni.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat