joku jonka eka erän alkiot " kuolleet" pakastuksen yhteydes mutta seuraavat kuitenkin selvinneet

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kommentit (3)

just jotain tämmöistä halusinkin kuulla=). Minua on tuoresiirtojen yhteydessä kahdesti siunattu plussalla, myös ihmeitten-ihmeellä eli luomuplussalla, mutta silti vauvankaipuu jäytää sisintä aina vaan joten yritetään vielä kerran ivf-rumbaa. Tätä vaan etukäteen jo murehdin että jos alkioita nytkin saatais jopa pakkaseen asti niin miten suhtautua niiden pakastukseen kun tällä kertaa kävi näin. Minulla ei ikinä ole ivf-hoidoilla saatu alkioita kuin 2kpl:tta ja nyt viimeisimmästä 8vuoden takaisesta 4 joista kaksi siirrettiin ja kaksi pakastettiin, eli kovin suurta saalista en edes odota. Sitä ennen oli 3-4 hoitojaksoa joissa osassa keskeytettiin piikitykset hyperin takia ja osassa ei saatu hedelmöittyneitä lainkaan, eli kovan työn takana on aina ollut se plussa paitsi tämä luomu joka pääsikin 9viikolle asti ennenkuin edes tajusin odottavani=).

Kiva kuulla että samalla ihmisellä voi tosiaan vaihdella eri hoidoissa tämä pakkasesta selviytyminen eikä se siis johdu alkioiden laadusta tms...

tiedätkö tehtiinkö molemmilla kerroilla samati se pakastusprosessi, vai voiko niissä edes toimia eritavalla eri kerroilla???

Kiitos valtavasti kun vastasit ja paljon onnea sinulle ja tulokkaalle=)

kysyn myös tältä puolelta, onko teissä plussanneissa semmoisia joitten tietyn ivf-hoitojakson alkiot ei ois selvinneet pakastusprosessista mutta seuraavan oliskin selvinneet?

Itselläni oli tarkoitus tehdä elämäni eka pas mutta ainokaiset kaksi top-alkiotani oli " kuolleet" jo pakastettaessa. Tuoresiirroista olen jo kahdesti plussannut että muuten pitäisi elinkykyisiä olla. Lääkärini meinasi että kyseessä oli vain huono onni ja ettei olisi syytä pelätä ettei seuraavat selviäisi... voiskohan kukaan vahvistaa tätä että näin asia todella voisi olla?

Meillä kuoli aikanaan sulatuksessa 7 kpl alkioita (2. IVF:stä saatuja) ja suunniteltu PAS peruuntui. 3. IVF:stä tuli taas paljon alkioita, jolloin pakkasenkestävyys oli sitten taas parempi, tuoresiirron jälkeen ehdittiin tehdä 2 PAS-hoitoa, tuloksena negaa. Vieläkin on pakkasessa alkioita jäljellä, olikohan niitä nyt 6 kpl, en muista. Nähtäväksi sitten jää, käytämmekö niitä lopulta koskaan, sillä yllättäen meitä siunattiin viime keväänä luomuplussalla, viimeiset raskausviikot ovat nyt menossa.Meidän klinikalta sanottiin, ettei vika aina edes ole alkioissa, jos ne eivät selviä sulatuksesta. Myös sulatusprosessissa voi mennä jokin vikaan, ja käytetyistä elatusaineistakin voi johtua.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat