Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Seksikeskustelut seksipalstalle, kiitos.

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Siirsin yhden keskustelun sinne jos joku halusi sitä lukea.

Sivut

Kommentit (42)

Vierailija:

Lainaus:


Tämä yksi virkaintoinen poisti ketjun jossa eräs äiti ihmetteli av-mammojen ahdasmielisyyttä!...ja mitäköhän kiellettyä siinä sitten oli?!? Kysynpähän vaan. (vastausta ei varmasti saa)Millä perusteilla ne pääsee valvojiks, tai miten?
Siinä ketjussa taas jotain haukuttiin oikein urakalla.Kohteeksi joutunut sai kaikki kiro- ja solvaussanat maan ja taivaan välillä.

Ja mitä teki valvoja??Poisti yhden viestin missä kysyin yhdeltä tyypiltä, että eikö häntä hävetä oma käytöksensä.Ja haukkumaviestit vaan jatkui..

Sen jälkeen en ole ihmetellyt tämän palstan " valvontaa" ...

Joku tuossa näytti tajunneenkin jutun idean: täällä on KAKSI palstaa, jolle voi kirjoittaa nikittä. Toinen on seksi ja toinen kaikki muu. Valvojien ei tarvitse olla estyneitä lestoja, jos noudattavat saamiaan sääntöjä. Siksitoiseksi valvojat eivät pysty millään tavalla päättämään siitä, kuinka kauan viestit näkyvät siellä, eli jos teillä on valitettavaa seksipalstasta, niin laittakaa ihmeessä ylläpitoon viestiä.Aihe vapaalle voi mielestäni ihan hyvin laittaa seksiaiheisiakin aloituksia, mutta silloin niitten täytyy olla asiallisia ja kenen tahansa silmille sopivia. Siis miettikää nyt hyvät ihmiset, ihmiset selaavat näillä palstoilla esim. työpaikoilla vapaahetkinään tai kotona lapset lähettyvillä. Haluaako joku ihan oikeasti, että joku esim. 8-vuotias lukee tämän tyylisiä otsikoita ruudulta kuin tämä siirretty viesti oli? Kun roisimmat aloitukset ovat selkeästi eri palstalla, niin tällaisia tilanteita ei synny läheskään niin helpolla.Se, mitä itse kotonanne teette ja missä menevät teidän avoimuutenne rajat, on teidän oma asianne, mutta jos ette tajua, että valtaosa ihmisistä ei halua esim. lapsiensa lukevan tällaista tekstiä vaikka äidin syliin kiivetessään, niin silloin on joku pahasti pielessä.Olen samaa mieltä edellisen kanssa. Eli miksi täällä voi kyllä keskustella vauvoista ja synnytyksistä ja asunnoista ja uskonnosta muttei seksistä?

Siinähän se idea on. Jos siis haluaa kirjoittaa seksistä ilman nimimerkkiä, niin se on mahdollista sille tarkoitetulla erityisellä palstalla. Aihe vapaa-palstalla voi tietenkin kirjoittaa synnytyksestä yms. koska idea on, että voi kirjoittaa anonyymisti. EIKÖ TEILLÄ SEN VERTAA SYTYTÄ?

kun viestit poistettaan vuorokauden kuluttua. Tottakai AIHE VAPAA palstalle saa kirjoitta mistä vaan jos se on painokelvollista. Turha valvojan älätää kun itse ovat seksi palstan pilanneet...

Sama ois poistaa koko seksi-palsta.

Vastauksia ei tule jne. Turha sinne mitään on laittaa. Valitettavasti seksi sit on siirtynyt av:lle... Miettikköön ylläpito, että missä vika...

Täällä on paljon, paljon pahempia juttuja lapsille kuin jotkut seksikysymykset. Hyvin paljon haukkumista ja ilkeilyä, vanhakantaista sukupuolistereotypiaa, kirouksia, viinanjuontia, muiden ivaamista ja pilkkaa... mielestäni NIITÄ ei lapsen pitäisi nähdä!

Vierailija:

Lainaus:


Siinähän se idea on. Jos siis haluaa kirjoittaa seksistä ilman nimimerkkiä, niin se on mahdollista sille tarkoitetulla erityisellä palstalla. Aihe vapaa-palstalla voi tietenkin kirjoittaa synnytyksestä yms. koska idea on, että voi kirjoittaa anonyymisti. EIKÖ TEILLÄ SEN VERTAA SYTYTÄ?
olevia palstoja, mitä lie teinimamoja ja vihermammoja, ja siellä pidetään puolen vuoden takaisia sepustuksia.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat