TIRSK! Nyt se sekosi lopullisesti :DDDDDDDDDDDDDD

Kommentit (7)

Miettikää nyt, eikenellälään normaalilla työssäkäyvällä tai koton lapsiaan hoitavalla voi olla aikaa ja mielenkiintoa kirjotella täällä joka päivä ja koko ajan noita älyttömyyksiä. Varsinkiin kun ei se aluksi ollut noin sekaisin, sehän on palkstaillut jp pitkään. Aluksi se vaan aina ehdotti sairautta tai allergiaa joka asiaan. Mutta nyt se on jo tommosta.Ja jos toi oiskin vaan pilaa, niin silti henkilön kannattaisi hakeutua hoitoon,koska ei selvästikään osaa lopetaa edes kohtuullisen ajoissa.Vielä' mulla on käynyt mielessä, että toi on joku vauva-lehden työntekijöiden oma pila-nikki, jolla ne kerää tänne lisää kävijöitä...

xcsx - 28.10. 09:32 (1/1)

ideoiden, myös vauva-aiheisten

sieppaamistyyli:

Keksit jotain hyödyllistä kuten vaikkapa poskiontelontulehduksen hoitoon käytettävän lämmittävän pikkutyynyn.

Saat kuulla toistuvaa halveksuvaa puhetta ajatuksestasi siinä toivossa, että hylkäät hyvän idean (kaupallistamisen) ja halveksujat saavat sen.Tyyli lienee lähtöisin 90-luvun (myös suomalaisista) keskiasteen oppilaitoksista. Oppilailta vaadittiin oma-aloitteisuutta ja hyvistä esitelmä ym. ideoista oli pulaa. Idean ja varsinkin valmiin tekstin sieppaaminen luokkakaverilta oli paikoin suosittua.

70-luvulla vastaava tapahtui vaatteiden halventamisen muodossa, näin saatoit varastaa tai käyettyjen vaatteiden kaupasta ostaa halveksitun vaatekappaleen (ja koska ko. kauppoja oli vain Helsingissä, tuli vielä omille kavereille ilmi, että olit lähtöisin sieltä)Hyvin monilla on työsopimukset, jotka takaavat työnantajalle omistusoikeuden työntekijän myös vapaa-ajalla ja vanhemmuuteen liittyvillä vapailla tehtäviin keksintöihin.Eli jos keksit jotain myytäväksi kelpaavaa, siitä on aina ensin syytä kertoa työnantajalle vaikka toiset äidit kiusaisivatkin.Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat