Minkä kokoista Reimateciä käyttävät 1,5-2 vuotiaat?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Ensi talvena vauva n. 1,5 vuotias, olisi tiedossa 86cm Reimatec haalari

tarjouksessa, mutta onkohan ihan liian iso?

Kommentit (18)

Meidän tuplilla 86cm:t Reimat ja on aika reilut. Varmaan olisi pienempikin koko mennyt. Ikää on nyt 1v7kk, pukuja käytetty pari kertaa. Menee aivan varmasti koko talven! Pituutta ipanoilla pikkuisen yli 80cm.

Ostin itse nuo puvut viime talven alesta ja tein jo sen päätöksen, etten enää osta ennakkoon, koska noita kokoja on tosi vaikea arvioida etukäteen. Ainakin minusta.

ollessaan 1,5-2 v. Haalari oli babymallia. Poika on isokokoinen ja vähän pullukka eli babymalli sopi hyvin (siskon vanha vyötärömallinen oli kireähkö vyötäröstä).

86 reimatec ja oli silloin aikas reilu mutta kayttokelpoinen meidan laiheliinilla..

Menee yha pojalle joka siis nyt 2,5v.

Pituutta lahemmas 90 cm jo mutta haalari sopii vallan mainiosti, kuin myos jonathaninkin 86 cm haalari.

suosittelisin minäkin.

Meillä oli kuitenkin tuossa iässä reimatec vyötärökiristysmallinen 86cm ja reimatec baby 92cm yhtäaikaa käytössä.Ihan o.k. kokoisia molemmat.Noissa kun hihat eivät ole kovin pitkät ja alaosa on kevyttä ja joustavaa niin pieni ylipituus ei ole niin pahasta kuin paksummissa jäykemmissä haalareissa.Joulun aikoihin ja jälkeen ehtii varmaan hyvin saada edullisen haalarin.

Ja mielikin voi äidillä muuttua värivalinnoissa yn. tässäkin ajassa.

Meidän poika aina ollut iso, on käyttänyt jo 1v. 3 kk iästä alkaen 92 cm vyötärönauha-mallista Reimateccia. Toki aluksi oli hieman reilu, mutta nyt 1,5 -vuotiaana ei enää niin paljon. Kevään ehkä vielä menee, ens syksyä ei varmasti enää, vaikka poika silloin vasta 2 v ja risat.

itse jättäisin ostamatta ja ostaisin lähempänä sitten. lapset kasvavat niin yksilöllisesti ja saattaa olla että hukkuukin siihen 86cm seuraavana talvena tai sitten on armottoman liian pieni.meillä pojalla on pituutta n 78cm eli ikäiseksi pieni kokoinen.

Meillä tyttö täyttää 2v joulukuussa, on laiha ja pituutta hänellä noin 80cm.

Nyt hänellä on reimatecin baby-malli 80cm talvipuku ja sekin on tosi reilu. Kevättalveksi on odottamassa varalta vähän käytetty 86cm reimatec.

Nyt syksyllä jäi pieneksi 86cm välikausihaalari.Toppahaalari on kokoa 92 eikä yhtään liian pieni,taas saadaan jännätä miten riittää huhtikuulle asti. Poika on pitkäselkäinen eli tämä on syynä siihen että 86 on jo pieni ja tosiaan jouduttiin pakosta siirtymään jo toppahaalariin kun välikausihaalarin alle ei mahtunut lämpöisiä vaatteita. Meillä myös vyötärömalli käytössä.

Meidän tyttö on nyt 1v2kk+ ja meillä on talveksi reimatec 86cm. Kokeilimme 80cm haalaria joka ei olisi koko talvea mahtunut. Tyttö on reilut 80cm pitkä ja hoikan mallinen.

tyttö ja tällä hetkellä on 80-centtinen reimatec juuri sopiva. Ostin keväällä 92-centtisen reimatecin ja se on aivan liian iso. On varmasti koko talven liian iso eli ostin vielä 86-centtisen remun täksi talveksi! =)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat