Kumpaan on helpompi ajaa (Hämeenlinnasta):Espoon vai Vantaan IKEAAN?

Vierailija

Huomenna olemme menossa ensikertaa sinne, mutta kumpaan kannattaaa suunnistaa? Onko sinne helppo täältä ajaa?

Kommentit (11)

Sekin löytyy helposti siitä kehä III varresta. Kannattaa käydä sieläkin jos aikaa riittää. Jumbo on ollu siitä lähtien ku se avas ovensa niin meiän vakio kauppoja. Vielä ei olla uudistettuun keritty. :)8

JUMBO, tuleeko sekin vastaan kehä kolmosta itään mennessä ennen pitkää, vai pitääkö ajaa jonnekin muualle päin jos sinnekin tahtoo poiketa?

tampereen tien varressa vaan lahdentien! Piti vaan korjata, mutta vantaa molempiin on yhtä helppo ajaa mutta vantaa varmaan vähän lähempänä tampereen motaria ja löytyy ehkä hieman helpommin kun se näkyy jo kehä III:lle. Nousette vaan kehä III:lta hakkilan/heikinlaakson liittymästä ylös ja sieltä liikenne valoista oikeelle niin sieltä pääsee Ikean pihaan :)

Hyvää reissua ja siel on yli 3v lapsille ihana leikkiparkki. Meiän lapset ketkä sinne jo pääsee haluua aina sinne :)

Kääntykää Treen mootoritieltä Vantaanportin kohilla kehä kolmoselle itään ja ajakaa sitä niin pitkään kunnes alatte tulla Lahdenväylän nurkille; Vantaan Ikea sijaitsee ihan Helsingin ja tässä tapauksessa Heikinlaakson ja Vantaan rajamaastossa. Opasteet vie perille.Jos mahdollista, lähtekää ajoissa liikkeelle, niin säästätte aikaa ja vaivaa; on varmasti parkkipaikka täynnä puolenpäivän nurkilla.Onnea matkaan toivottelee H-linnaan halajava mamma...

Painelette motaria pitkin Hämeenlinnasta Vantaalle ja sitten käännytte Kehä III kohdalla itään päin. Ja siitä sitten vaan niin kauan kunnes Ikea tulee vastaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat