Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

MAFALDA tytölle nimeksi.Mitä mieltä olette nimestä, mitä tulee mieleen?

Vierailija

Sukunimi ei ole suomalainen, sanottakoon se tähän heti :)

Kommentit (22)


Mafalda...saari espnajan lähellä. Tällaisia tulee mieleen, eli maantieteellisiä juttuja.Ihan aina uudet nimet kuulostaa aluksi vähn hassuilta, kuten Mafaldakin. Se kuulostaa höpsöltä ja teennäiseltä. Lultavasti hetken maistelun jälkeen pystyy paremmin sanomaan, pitääkö nimestä vai ei. Aika usein käykin niin, että hetken tai muutaman päivän kuulostelun jälkeen alkuun aivan tyhmä nimi onkin yliveto!En tiedä, miten Mafaldan kanssa olisi. No, ehkäpä sitten sunnuntaina jo tietäisin mielipiteeni ;)

Juuri siksi kyselen, kun itsekin vasta maistelen Mafalda-nimeä.Mies tykkää siitä tosissaan:) Pieni isoveli, 3,5vee, juttelee jo myös Maffusta.

..mikä on tosi hauska. Siitä vaan, hyvä nimi. Eipähän ole luokalla montaa saman nimistä. (En ymmärrä miksi ei saisi olla erikoisia tai harvinaisia nimiä. Moninaisuus on rikkaus!)


Alkaa kuulostaa jo paremmalta :) Ihan varmasti nimi sopisi espanjalais-suomalaiselle tytölle, persoonallinen nimi.Mafalda kuulostaa jostain syystä mahtipontiselta. Kuin sen voisi vaikkapa Kai Hyttinen kovimmalla lauluäänellään huutaa oopperan kulissiparvekkeelta " MAFAAALDAAAAAAA!" Mutta tässä mielikuvassani Mafalda ei ole nimi vaan esim. " taistelkaa" tai " nyt meni hermot" :D :D :D Hi hii.. joka päivä eri mielikuvat :)No, joka tapauksessa, nimi on mielestäni hyvä ja käyttökelpoinen, joskaan ei omaan makuuni tarpeeksi " siro" .Kerrohan, päädyittekö sitten tähän vai johonkin toiseen nimeen?p.s. Marius on ihana pojan nimi!

Uusimmat

Suosituimmat