Vierailija

Mistä voisi johtua, jos yhdellä ihmisellä on kahdenlaisia kiertoja? Noin joka kolmas kuukausi pari viikkoa ennen kuukautisia juilii mahaa ja nännit ovat kovin kipeät ja vuoto suht runsasta ja kestää monta päivää. Välissä olevien parin kuukauden aikana taas ei ole mitään oireita etukäteen ja vuoto on niukkaa ja kestää pari-kolme päivää, jos sitäkään.Onko syynä se, että ovuloi vain n. joka kolmas kuukausi? Mikä hormoni tms. aiheuttaa erot kierroissa?

Kommentit (3)

tämä toinen munasarja on laiskempi ja ovuloi ja vuotaa vain joka 3 kuukausi.Mulla joskus saattoi olla menkat viikon ja viikon päästä alkoi taas. Tai että oli menkat jopa 3 viikkoa putkeen.

Kovasti gyneiltä kysellyt, että miksi on näin. Vastaus ollut jotain epämääräistä: monta munarakkulaa ollut kehittyneenä ja ne nyt vaan sit putkeen vuotaa yms.

Eli ei lekuritkaan tiedä.Esim. me saatiin eka lapsi kerta yrityksestä. Toista lasta yritetty tehdä nyt 3 vuotta ja ei kuulu. Lääkäritkään ei tiedä missä vika, kaikki pitäs olla kunnossa. Eikä stressiäkään olla asiasta otettu.Ihmisen kroppa on edelleen monin paikoin arvoitus lääkäreillekin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat