Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Viisivuotias on nukkunut jo muutaman yön eri puolilla taloa pystyäkseen selvittämään tonttujen liikkeet. Vielä hän ei ole onnistunut, mutta on kuulemma nähnyt jo vilauksen. Tuleeko siis tonttu yöllä takasta, tuuletusikkunasta vai ovenraosta? Syy moiseen salapoliisitoimintaan on joulukuussa esiin ripustettava sukka, jonne tonttu käy yöllä tuomassa pienen yllärin (tarran, kiiltokuvan, ilmapallon, muovieläimen tms.) Äidin ongelma on muistaa täyttää sukka ennen nukkumaanmenoa. Joskus sukasta löytyy lappu, että ylläri onkin joku juttu, mikä on supatettu yöllä äidin korvaan (kyläänmeno, uimahalli...) Ihanaa katsella pienten lasten tohinaa, joulu on kerran vuodessa vaan.

Kommentit (4)

tosi keskeinen juttu jo nyt, vaikka poika on vasta 3 v 1 kk. (Viime jouluna kävi pukki, jonka muistaa hyvin ja edellisvuonna käytiin katsomassa nukketeattrissa Ihana Joulu)

maltan tuskin odottaa, että omat poikamme alkavat innolla odottamaan joulua.

Tänään luin just isommalle (3 v 3 kk) jouluista satua, ja kerroin vähän " joulun juonta" :)

Pienemmälle (1 v 8 kk) joulusta on vielä melkoisen turha toitottaa.

Mikäli viime jouluinen tapa toistuu, niin hän näpertää vaan mielummin pakettien nauhoja kuin olisi itse lahjoista kiinnostunut :)Giga@:lle voisi toivottaa vähän lapsenmielisyyttä joulunodotteluun! ;)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat