Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä te harrastatte lastenne kanssa?Kuinka monta kertaa viikossa?

Vierailija

Oonkohan mä jotenkin epänormaali kun ei me juurikaan mitään harrasteta? Kerran viikossa käydään kerhossa jos jaksetaan. Tätä vaan aloin miettimään kun tuttavani käy lapsensa (reilu 1v) kanssa oikeastaan joka päivä jossain kerhossa, jumpassa, muskarissa. Parhaimpana päivänä harrastuksia on jopa kaksi. Usein joutuu herättämään päiväunilta, että kerkiää jumppaan tms.

Sitten vielä ihmettelee, miksi lapsi nukkuu huonosti ja kitisee jatkuvasti. Kotona lapsi ei viihdy juuri ollenkaan vaan kitisee ja on levoton. Kitisee kyllä kerhossakin kun ollaan oltu joskus samaan aikaan.

Itselläni on lähes samanikäinen lapsi ja en ole katsonut tarpeelliseksi juosta joka päivä jossain . Vaan olenko sitten jotenkin eristäytynyt?

Harrastatteko te muut oikeesti noin paljon lastenne kanssa ja nimenomaan pienten lasten?

Kommentit (4)

mutta nyt käydään kahdesti viikossa kerhossa. Ne ovatkin niin lapselle kuin minulle henkireikä. Ehkä jonkun liikunta" harrastuksen" kuten uimisen, voisi ottaa kuvioon, kiitos vinkistä!

Tehdään kävelyretkiä ankkoja kattomaan, autolla ajetaan lehmiä kattomaan, Mennään metsään tutkimaan mitä sieltä löytyy, maalataan sormiväreillä isoille kartongeille, niin että koko koti on ihan maalissa, laulellaan yhdessä, puistossa tavataan muita lapsia. Kerran viikossa tehdään iso kylpyilta, joilloin poika saa isin kanssa mennä ammeeseen vesileluineen (sitä oikein odotetaan, että pääsee isin kaa yhdessä) yms, kaikkea mitä nyt päähän tulee..

Uusimmat

Suosituimmat