Vierailija

Ajattelin vain että siellähän niitä syntisiä näkyjä ja vieraita naisia vähissä vaatteissa tulee joka tuutista.

Kommentit (6)

Eivät kaikki islamilaiset pidä edes huntua.Lapsellista mapittaa kaikki islamilaiset samaan sakkiin, heitä on hyvinkin maallistuneita ja sitten ääri-islamilaisia.Ja muistakaa, että maailmassa on satoja islamilaisia tv-kanavia. Niitä moni katsoo satelliitin kautta.

toisekseen kaikissa islaminuskoisissa maissa on kansalliset tv-kanavat, myös Saudi-Arabiassa... (tulee myös saippuaoopperaa) joten... cut it with the extremism!

Yleensä niissä maissa voi katsoa mitä mieli halajaa, jos on satelliittilautanen. Joissakin maissa satelliittikanavien katselua on rajoitettu poliittisista syistä: mm. Irakissa satelliittilautaset olivat Saddamin aikaan kiellettyjä tuon takia, ei uskonnollisista syistä.Saudi Arabiassa saattaa olla uskonnollisilla syillä perusteltuja rajoituksia, en tiedä tarkemmin. Ko. maassa on muutenkin muita fundamentalistisemmat tulkinnat. Taustalla sielläkin kuitenkin on yksinvaltaisesti hallitseva kuningassuku, joten poliittista toisinajattelua ei haluta kansalaisten silmille.Toki islamilaisisten maiden omilla tv-kanavilla on siistimpää menoa kuin länsimaisilla. Mutta niilläkin kanavilla on siis isoja eroja, maasta ja kulttuuripiiristä riippuen.Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat