Miten pärjäätte, joilla kaksi lasta alle 1½ vuoden ikäerolla?

Vierailija

Käytännön vinkkejä kaipailisin. Meille tulossa kolmas lapsi pienellä ikäerolla edelliseen ja lisäksi meillä on ala-asteikäinen esikoinen. Mietin, että miten mahdan selvitä, kun pitää lähteä jonnekin, esim. neuvolaan tai lääkäriin tai viemään esikoista harrastuksiin tms. Nyt kun maha on jo iso, huomaan jo nyt, että on tosi raskasta kun pitää nuorimmaista kuljettaa mukana, tietysti sitten ei ole ihan sama kun kuitenkin oma kroppa toimii, vaikka kannettavaa on enemmän. Välillä tulee ihan paniikki, että en selviä näistä kaikista lapsista... Mutta selviäväthän muutkin, eikös niin?!

Kommentit (3)

ja oikein hyvin menee!

Nyt lapset jo tosin hiukan isompia mutta nyt ovat tosi hyviä kavereita keskenään. Elikkäs ensin hankalaa ja sitten myöhemmin varmasti helpompaa kun vain yhden lapsen kanssa!

Olihan se yhtä vaipanvaihtoa ja ruuanlaittoa/syöttämistä, mutta äkkiä muksuista jo olikin seuraa toisilleen ja helpotti. Kolmas meille syntyi kun vanhin oli 4 ja keskimmäinen 2,5 v. Nyt nämä lähekkäin syntyneet on 9 ja kohta 8 v. ja samalla aaltopituudella ovat aina olleet, vaikka eivät samaa sukupuolta olekaan :)

Kaikkeen sopeutuu. Meillä oli 4 alle 4 vuotiasta (eikä kaksosia) ja vaikka välillä meinasi olla hiki, niin kummasti siitä selviää. Organisaatiokykyä tarvitaan. Onneksi sinulla on vanhin vähän isompi, joka pystyy jo vähän auttamaan omalta osaltaan. Kyllä se hyvin menee vaikka vähän töitä teettääkin...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat