Seuraa 

siis autossa :)Ollaan kokeiltu ford focus farmaria uutta, ainakin 3v istui jalat kuskin penkissä kiinni ja voisin kuvitella että juniorin akta cosmic vie etupenkin niin eteen

ettei sekään tunnu etupenkissä istujalta hyvältä. Harmi, sillä näytti kyllä aika tilavalta. Täältä olen lukenut että Astrassa farmarissa on sama vika, onko siinä muuten liikuteltavat takapenkit tässä uudessa mallissa?

Toyota corolla farkun takapenkki näyttää pieneltä, kannattaako sitä edes kokeilla noiden istuinten kanssa?Toiveena olisi siis auto jossa kaikilla matkustajilla olisi jalkatilaa eikä takapenkkiläisten (ei edes sen 3-v joka istuu jalat suorina) tarvitsisi istua polvet suussa.Uutta octaviaa on myös kateltu, siinä ainakin näyttäisi olevan tilaa, mutta farkun hinta toivotuilla varusteilla (esp etc, ja ehkä jopa automaatti) nousee aika korkeeksi. Koira kun olisi kiva kuljettaa kuitenkin takana...Golf plussaa ei olla kokeiltu, epäilyttää että meneekö siihen todella parit rattaat ja viisi kauppakassia edes kyytiin? Entä sukset?Kommentteja...

Kommentit (7)

on mutta siihen tarvittaisiin myös kertaluokkaa isompi lompakko :)

Rahattomana sitä yrittää etsiä lyömätöntä hinta/laatuyhdistelmää, mikä tietysti on autojen suhteen paradoksi.

Eli edelleenkin kommentteja otetaan mieluusti vastaan!

Ja ajanpuutteen vuoksi kaikki käsityötä tarvitsevat vaihtoehdot on kyllä tällä hetkellä pois suljettuja...Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sen isompaa autoa ei samassa hintaluokassa löydy. Yksilöiden välillä lienee eroja, mutta on varmasti mainettansa parempi. Ainakin meidän oma toimii hyvin.

Meillä 2000 vuoden mallin Focus farkku ja 3v. mahtui mainiosti istumaan kasvot menosuuntaan. Eikä edessä ollut ahdasta lainkaan. Toki välillä tuli pieniä potkuja etupenkille kun mentiin mukamas liian hiljaa. ;-}

Hihii... tämä nyt on täysin asiaton kommentti, mutta Chevy Vanin takapenkki on 180 senttiä leveä, ja jalkatilassa matkaa etupenkkeihin on tasan 60 senttiä. Kuljettajan ja apumiehen penkkien väliin jää niinikään 55 sentin väli, mistä mahtuu hyvin kulkemaan takapenkkiläisten neniä niistämään.

Takapenkin jälkeen on vielä 2 metriä pitkä tavaratila, minne mahtuu lastenvaunut purkamatta ja vielä 50 pakettia vaippoja.

Tämä on sellainen auto, mitä lapsiperheet oikeasti tarvitsisivat.

Siirtykää kertaluokkaa isompiin autoihin, niin alkaa jalkatilaa löytyä. Meillä on harkinnassa VW Passat, Audi A6 BMW 500-sarja ja E-sarjan mersu.

Meillä Mondeoon mahtuu kolmevuotias taakse keskelle selkämenosuuntaan turvaistuimessa sekä lisäksi kaksi normaalikokoista aikuista molemmin puolin taakse. Kaikki viisi istumapaikkaa on siis helposti käytettävissä.Sitten jos ei Mondeon takapenkki riitä, niin Ford Scorpiosta varmasti löytyy tilaa :o)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat