Vauvoja jotka ei tykkää vauvauinnista?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Ollaan käyty meidän tytön 4kk kanssa vauvauinnissa nyt kuukauden. Ekalla kerralla meni hyvin, mutta muina kertoina tyttö on huutanut täyttä huutoa melkein heti altaaseen mentyämme. Ollaan sitten lähdetty pois n. 5-10 min. uinnin jälkeen. Ollaan harkittu vauvauinnin lopettamista, mutta toisaalta ajateltiin että voisiko tyttömme kuitenkin vielä tottua siihen. Onko kellään kokemuksia siitä, että aluksi vauva ei olisi pitänyt uinnista ja tottunut kuitenkin myöhemmin vai pitäisikö vain suosiolla myöntää että vauvamme ei pidä uinnista?!?

Kommentit (3)

Vierailija

Yritettiin sinnikkäästi vauvauintia pari kuukautta viime talvena, sitten tuli koko perheelle flunssa ja 1 kk:n paussi uinteihin. Emme sitten enää jaksaneet yrittää uudestaan, kun tuntui ettei vauva erityisemmin tykännyt uinnista.Meillä oli samanlaista kuin teilläkin, eli parhaimmillaan jotain 10 minuuttia ehdittiin olla altaassa ennen kuin alkoi parku (joka ei laantunut vaikka käytiin välillä poissa altaasta).Mielellämme oltaisiin käyty uimassa vauvan kanssa, mutta todettiin että kun ei vauvamme näköjään nauti niin ihan turhaa stressiä vaan tulee kaikille osapuolille. Meillä oli myös tosi vaikeaa ajoittaa " kuntohuippu" , ts. että vauva olisi ollut optimaasessa vireystilassa = syönyt ja nukkunut sopivasti niin että uinnissa ei olisi tullut väsy taikka nälkä.

Vierailija

mutta meidän ryhmässä oli samanlaiselta kuulostava tapaus. Suosittelivat kolmen käyntikerran jälkeen kuukauden taukoa ja sitten uudestaan kokeilemaan. Jotkut vauvat vaan ei heti lämpene uimiselle. Meidänkin napero on vasta nyt (ollaan käyty 1,5 kk) alkanut tekemään muutakin kuin kädet nyrkissä napottamaan.

Vierailija

alkoi tykätä vauvauinnista vasta n. 5kk:n iässä, kun oltiin pari kuukautta käyty uimassa. Ekat kerrat oli yhtä huutoa vedessä, heti kun noustiin vedestä ylös, poika tyyntyi. Ohjaaja suositteli, että kylpekää kotona enemmän ja pitempään. Ja se auttoi, ostettiin kylpyleluja, ja pidennettiin selkeästi kylpyhetkiä ja totuteltiin veteen myös suihkussa. Reilun viikon " kylpykoulun" jälkeen poika alkoi tottumaan vauvauintiin ja kiljuminen loppui.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat