Mikä särkylääke sopii vatsakattarrista kärsivälle?

Vierailija

Eli olis vähän pakko saada jotain (törkeä selkäkärky jo viikkoja kestänyt), mitä uskaltaisin ottaa..? Nexium ei käytössä tällä hetkelläkun tilanne katarrin kanssa rauhallinen, mutta halusin sen sellaisena pysyvänkin..? Onko tietoo käykö tuollainen tavallinen hermo,lihassärky lääke (resepti) olsikos Mobic sen nimi? Kiitti jos joku tietää!

Kommentit (8)

Vierailija

joko terrveysasemalta (eikä siis joskus viikon päästä, johan se hoitotakuukin sen edellyttää) tai sitten soitat apteekkiin ja kysyt sieltä, mitä sulla olevista valmisteitsta suosittavat. Soita vaikka yliopistollisen apteekin palvelunumeroon.

Vierailija

Oma on vastuuni ja kai nyt katarri ihminen voi kertoa mitä itse popsii, ei siinä tartte lekuri olla! Asperiini kai se pahin mahdollinen on mutta en ajatellut sekaanuta buranaankaan, mutta miten on nää resepti selkäsärkylääkkeet?

T. ap, joka suhtautuu asiaan ihan vakavasti ja kriittisesti,mutta varaton on konsultoimaan yksityistä lääkäriasemaa ja kivut on kovat..

Vierailija

tuo selkäsärkylääke kirjoitettiin ennen katarrin toteamista. Mitään ohjeita en ole lekurista saanut lääkkeiden suhteen, ainoastaan ruokavalion suhteen pitää olla tarkka. Panadoli ei pure minuun. Ok, soitan lääkäriasemalle uudestaan, mutta tuskin voivat auttaa. Soitan sitten yliopistollisenn apteekkinumeroon. Tälläistä tämä " hoitaminen" on Helsingissä...

Vierailija

Ei vatsakatarriin ole mitään " turvallista" lääkettä, vaan nämä pitää neuvotella lääkärin kanssa. Aika uhkarohkleaa olisi neuvoa, että sitä ja sitä voit syödä huoletta!

Vaivasi tarvitsee mahansuojalääkkeen yhdessä särkylääkkeen kanssa, kysy sitä lääkärissä seuraavalla kerralla! On resepti-lääke.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat