miten hakea toimistotöihin?

Vierailija

Niin, elikkä miten hakea toimistotöihin?

Kannattaako seurata työkkärin sivuja, vaiko pitääkö ottaa yhteyttä suoraan työnantajaan?Apuja!

Kommentit (10)

Vierailija

uudelleen kouluttauduin merkonomiksi ja 2 vuotta olen etsinyt alan töitä. Transunomit viä kaikki tavallisetkin konttorirotan työt. Nyt pitäis taas lähteä opiskelemaan ja ikä 37v painaa päälle.

Vierailija

Lähetä avoimia hakemuksia kiinnostaviin yrityksiin. Esim. tuttavan yritykseen palkattiin työntekijä juuri siten. Yrityksessä oli töitä niin paljon ettei heillä ollut aikaa alkaa selvittelemään työhekemuksia joita nykyisin tulee satoja paikkaan kuin paikkaan. Avoin hakemus saapui loistoaikaan ja kun hakija vielä kertoi miksi juuri heidän yritys/ala kiinnosti niin sai tyttö paikan kun vielä kertoi hakemuksessaan että on alkuun valmis tekemään myös vähempiarvoisia hommia (arkistointia, tietojen päivityksiä yms. joihin yritys oli jo hukkumaisillaan). Suosittelisin että pommitat pienyrityksiä, isot yritykset saavat varmasti eniten hakemuksia ja niillä ei ole ongelmia selvitä isostakaan hakijamäärästä.

Vierailija

Seuraa http://www.mol.fi paikkoja ja laita vaikka paikkavahti, niin saat sähköpostiin uudet työpaikkailmoitukset. Sitten voit ilmottautua Adeccoon, Eila Kaislaan, Toimialapalveluun jne. työvoimaa välittäviin firmoihin, jos olet kiinnostunut myös määräaikaisista/osa-aikaisista töistä. He ottavat sun tiedot " varastoon" ja jos jotain sulle sopivaa ilmenee niin ottavat yhteyttä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat