Paljonko teillä syödään korviketta?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Mielenkiinnosta haluaisin tiedustella, paljonko teillä vauvat syövät korviketta? Ne siis ketkä ovat pelkällä pulloruokinnalla... Meillä 2vko 3pvää vanha poika vetelee ihan hirveitä määriä maitoa (tai ainakin itsestä tuntuu siltä) mutta sitten seurustelee ja nukkuu ihan tyytyväisenä (nukkuu 4-5h)... :)

Kommentit (6)

Vierailija

Meidän 2kk poika (huomenna 9 viikkoa ikää) syö kerralla n. 130 ml. Syö noin 2 tunnin välein, paitsi päivällä ottaa yhdet pitkät päiväunet 3-6 tuntia ja yöllä syömäväli on semmoinen 5-7 tuntia.Meillä kyllä sitten tulee tuosta maidosta aika paljon uloskin, kun meillä refluksitauti ( tällä hetkellä epäillään myös mahaportin ahtaumaa kaarioksennusten takia ).Tällä määrällä on menty aika kauan. Korvike aloitettiin 2 viikon ikäisenä ja silloin söi 70-100ml, aika pian kuitenkin piti alkaa tekemään isompaa satsia, eli 130 ml (meillä syödään Omneota, joka tehdään jauheesta).Vierailija

poika on 5vkoa ja syö kerralla korviketta 100-140ml, noin parin kolmen tunnin välein. Tosin nyt meneillään todellinen syöppö kausi: syönyt viikonlopun ajan jopa 180ml kerralla! = ) Ja samoin illat on ollut koko ajan sellasia millon syö useammin ja enemmän.

Vierailija

Ja mä kun luulin että meillä syödään paljon..Tyttö on nyt 3 vko ja 3pv ja syö n. 60-100ml kerralla normaalisti. Pulauttelee kyllä usein joten sitten joutuu antamaan pikkusen lisää.Syömistahti on sellanen 1-3 tuntia.

Vierailija

Tosin syö myös rintaa ensin, joten helpottavaa kuulla että saa rinnasta myös maitoa. Joskus tosin kerralla riittää alle 100, joskus taas pitää tunnin päästä antaa lisää, eli miten millonkin. Iltaisin tankkaa, syö noin 2tunnin välein, päivisin kolmen tunnin välein.

Vierailija

meillä siis syödään n. 140ml korviketta per syöttö n. 4-5tunnin välein. Ajattelin että voiko tosiaan noin pieni himinen syödä noin kauhiasti... Mutta on kuitenkin sitten tyytyväinen ja enemmänkin varmaan menisi jos antaisin. Mutta on tyytyväinen tuohonkin määrään, eikös se nyt sitten ole pääasia :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat