Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Auttakaa, miten saan vatsan toimimaan!

Vierailija

Alkaa olla tukala olo, neljä päivää ummetusta, tulee aina ennen menkkoja. Syön terveellisesti ja kuitupitoisesti, joten nyt tarvitsisin jotain konsteja jotka edistäisivät vatsan toimintaa.. Kahvia litkin parhaillaan, se kun on välillä toiminut laksatiivina. Jotain, mitä saa ruokakaupasta, auttaisiko luumusose?

Kommentit (9)

Vierailija

Jep, eli joko ruuvaat sen suihkuosan pois tai sit et. Säädät veden kädenlämpöiseksi, hanan valumaan aika hissukseen, suihkuosa tai pelkkä letku vain aukkoa vasten tiukasti ja hiukan sitä vettä sisään. Tunnet sen kyllä, eikä se tunne ole oikeasti mitenkään erityisen epämiellyttävä. Sit nouset vaikka ihan seisomaan tai teet pikku lenkin kämpän ympäri ja kun tuntuu siltä että on pakko mennä niin sitten menet ja lasket sen veden pois. Melkein takuuvarmasti ulos alkaa tulla muutakin. Jos ei niin toista käsittely, mutta älä laita liikaa sitä vettä. Ei ole hyväksi ja juoksuttaa vain vessassa koko päivän. Eikä näitä huuhteluja suositella tehtäväksi usein.

Vierailija

Kokeile huuhtelua. Apteekista saa siihen pusseja mutta kyllä sitä vettä saa menemään ihan käsisuihkullakin, suihkuosan voi ruuvata pois jos haluaa. Ihan pienikin määrä vettä auttaa. Kokeile jos e usko. Tai sitten turvaudut apteekin peräruiskeisiin, pehmentää sen etummaisen tavaran ja loputkin tulee sitten helpommin.

Vierailija

Käyt ostamassa apteekista Laxoberon-tippoja. Otat 10 tippaa illalla, niin takuuvarmasti aamulla pönttö jytisee. Ei tarvitse mitään pervoa persehuuhtelua harrastaa.

Vierailija

Nimenomaan tuntuu siltä, että siellä on nyt joku tukko.. Siis suihkutan vaan käsisuihkulla vettä?? Ja ne joita ällöttää tämä keskustelu voivat vaan olla lukematta : )ap

Uusimmat

Suosituimmat