anaaliseksistä!

Vierailija

olemme koittaneet kerran mieheni kanssa. se ei vaan kerta kaikkiaan onnistu, sisään ei mene ollenkaan. koitan olla rento, eri asentoja, liukuvoidetta mutta ei siitä tule mitään. olisiko vinkkejä miten onnistuisi? tuntuuko se oikeasti hyvältä?

Kommentit (10)

Vierailija

Anaalisksi on aivan tvallinen seksin muoto, jota yli 60% heteropareista on kokeillut. Ja jokainen joka on kokeillut tietää että anaaliyhdyntään liittyvä orgasmi on voimakkain seksuaalisen mielihyvän muoto!

Vierailija

sitten siirrytte kurkkuun......ja tätä pystyt tekemään ilman sitä ukkoa. Puolen litran limupullo on aika hyvä mittari ukkosi kikulille. Sitten kun uppoaa anukseesi hyvin, niin ukkosi saa kokeilla. Kannattaa kokeilla eri välineillä....kyll se siitä.

Vierailija

Emmä ainakaan väkisin tunkis. Ja ei kuulu mun seksielämään, vaikka sidonnat, roolileikit ja moni muu kuuluukin. Anus ei ole meillä seksissä. Se ei tarkoita, etteikö me tehtäs mitään muuta ku peiton alla ja pimeässä. Aika kakara saa olla jos sellasta kuvittelee. Mua ei vaan kiihota paskaluukku.

Vierailija

Näiden avulla peppureikää levitetään miehelle riittävän väljäksi, jotta yhdyntä peräsuoleen on mahdollista. Välineitä voi kysellä mm. Instrusta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat