Helllllp!!! 5 v pojan peppu kutisee PÄIVÄLLÄ - onko kyseessä kihomadot (yöks) vai jotain muuta???

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Poikamme valittaa että pepussa tuntuu jotain ja kutisee päivällä. Joudumme pyyhkimään peppua useasti vaikka siellä ei mitään olekaan. Voiko kyseessä olla kihomadot vai jotain muuta? Yöllä häntä ei ainakaan vielä ole tuntemukset häirinneet....

Kommentit (3)

Vierailija

Meillä ainakin tuo meidän 6-vuotias pyyhkii välillä niin huonosti, että kun pesee pyllyään, niin valittaa kirvelyä, kun on jäänyt sitä kakkaa sinne vähän hinkkaamaan pyllyä. Tai sitten toinen vaihtoehto on, että kun nyt oppinut sen, että pyyhkii AINA huolella, vaikka kuinka kiire olisikin olevinaan, niin pyyhkii sitten LIIANKIN huolella ja tosiaan peppu on arkana ihan senkin takia.Minä suosittelen samaa kuin edellinenkin vastannut. Mutta jos teillä pyyhkii itse lapsi pyllynsä, niin voihan se olla tosiaan ihan ns. huono hygienia, eli lapsi pyyhkii huonosti tai vähän liiankin innokkaasti.

Vierailija

Hei,

Meillä hiiva on aiheuttanut ärtymystä tai sitten jos lapsi on pantannut kakkaa, niin sekin on aiheuttanut " kutinaa" . Meillä lapsen on ollut välistä vaikea kuvailla, miltä tuntuu.

Vierailija

Eikös ne kihomadot tule peräaukon suulle juuri yöllä. Jos peräaukon seutu on ärsyyntynyt, se aiheuttaa kutinaa. Raapiminen vain pahentaa tilannetta, kun iho rikkoutuu. Neuvoisin suihkuttelemaan wc-pöntöllä ja sitten perusvoidetta, niin eiköhän asia korjaannu. Jos epäilet kuitenkin matoja, käske lapsen kakata pottaan. Siinä voit nähdä ne omin silmin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat