Osaako joku neuvoa missä vika? (Raskaaksi tulemisesta)

Vierailija


Ovulaation havaitsin enkä siltikään tullut raskaaksi vaikka harrastimme seksiä ovispäivänä. Missä mahdollisesti vikaa? 7kk olemme yrittäneet raskautua tuloksetta. Tiedän ei kovin pitkä aika, mutta se ihmetyttää, että miksen tullut raskaaksi, vaikka munasolu irtosi? (takana 5 vuotta e-pillereitä ja 4kk terolutteja), Sitä vaan aina miettii, että missähän on vika, kun ei tärppää... :( Ja ekoja hoitoja/tutkimuksia kait ruetaan antaan vasta, kun yritystä takana vuosi.Mulla oli ovis 15.10 ja pahoinvointia on ollut 21.10 lähtien joka päivä ja testit näyttää negatiivistä ;( (kk tuli kyllä ihan normaalist, kylläkin niukempaa vuotoa kuin yleensä ja kestivätkin vain muutaman päivän, kuin yleensä kestää n.7 päivää)Kiitän asiallisista vastauksista jos joku osaisi jotain neuvoja antaa.

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Onko tuossa jutussa perää, että jos harrastaa liian usein siittiöt eivät ennätä " muuttua" hyvälaatuisiksi? Onko joka toinen päivä sopiva väli harrastaa seksiä?t.ap

Vierailija

Suosittelen tosiaan tekemään testin vielä uudelleen parin päivän päästä. Tuohon sitten miksi et tule raskaaksi vaikka ovulaatiopäivänä harrastitte seksiä on monia syitä. Vaikka munasolu ja siittiö kohtaisivatkin, niin vain joka viides munasolu hedelmöittyy tai kiinnittyy kunnolla.

Vierailija

harrastettiin oviksen tikuttamista 8 kk tuloksetta. Ovis oli lähes joka kuussa, mutta kun aloitimme seksiputken vasta kun tikku näytti oviksen olevan ovella, ei tulosta syntynyt.Kierrossa, josta tärppäsi, harrastimme seksiä joka toinen päivä menkkojen loppumisesta saakka, ja kp 27 tuli plussa testitikkuun.Suosittelen unohtamaan ovistikut ja sekstailemaan vaan ahkerasti!

Vierailija

Jos teitä ei ole tutkittu, niin voihan jossain olla vikaa siitäkin huolimatta, että ovuloit normaalisti. Miehesi siittiöt olisi syytä tutkia, samoin sinut. En tarkoita, että teissä pakosti olisi vikaa, mutta mahdollistahan se toki on. Se on totta, että usein kehotetaan yrittämään vuosi ennenkuin tutkimukset käynnistetään, toki poikkeuksiakin on.

Vierailija

Voi olla ovuloimattomuus taustalla ja esim. PCO.Älä pelästy vaan tutkaile tilannetta ja laita tämä juttu korvan taakse.Onnea yritykseen!

Vierailija

Chihiro:

Lainaus:


luulen että ovis voi olla hukassa sittenkin...
Hukassa? (nolona kysyn), kyllä siihen testiin tuli tuolloin 15.10 kaksi yhtä vahvaa viivaa..ap.

Vierailija


niin ei siltikään vielä välttämättä näykkö? Vaikka ohjeissa sanotaan, että pitäisi näkyä jo 7-11 vuorokauden jälkeen hedelmöittymisestä.Vierailija:

Lainaus:

Siis jos ovis oli 15.10. niin 30.10. testissä ei välttämättä raskaus vielä näy.
Ja olette kaikki IHANIA ihmisiä, kun jaksatte piristää ja kannustaa kaikesta huolimatta!!!t.ap

Vierailija

Luulen että se oli syynä siihen että saatiin odotella plussaa 4 vuotta. Ovis oli lähes joka kuukausi, mutta saattoihan se olla jotain kiinnittymisongelmia tms.

Olikohan se niin että jos 10 naista tulee raskaaksi, niistä 2 menee loppuun asti ja synnyttää lapsen.. Eli siinä pitää olla hyvää tuuriakin mukana, jos heti onnistuu!

Vierailija

hyvälaatuisia kehittyäkseen vauvaksi asti. Nämä loput neljä viidesosaa menee yleensä kesken ilman että äiti edes tietää olleensa hetken " raskaana" . Tämä on luonnon oma keino karsia heikkolaatuiset alkiot heti alkuunsa. Onhan se toisaalta kivempi niin, ettei tarvitse surra keskenmenoa siinä vaiheessa kun on jo iloinnut raskaudesta. Tämä tieto on esim. syys- tai lokakuun Kotilääkäri-lehdessä, muttä tietoa löytyy muualtakin. Eli lyhyesti: valtaosa hedelmöittyneistä munasoluista ei kiinnity ja ala kehittyä sikiöksi ja vauvaksi.Eli älkää vielä luovuttako, eikä huolestuakaan kovin kannata! Tsemppiä!!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat