vaimo ei enää halua seksiä

Vierailija

Mentiin naimisiin. Naitiin joka ilta kuin pienet puput. Ja naitiin lisää, kunnes eka pentu syntyi. Pakollisen naintitauon jälkeen naitiin vielä lisää, mutta harvemmin. Sitten vaimo alkoi venata toista, ja naintihalut loppui siihen tykkänään.Mitäs nyt? Onko sillä toinen vai kuuluuko tämä niihin naisten juttuihin?

Kommentit (5)

Vierailija

sai mitä halusi eli kersoja........osaa naisista ei seksi kiinnosta yhtään,toiset ovat taas kunnon frigidejä.

ainahan sitä voi vieraissa käydä tai huorissa.tuskimpa muijas siitä välittää,jos ei seksi yhtään kiinnosta.

Vierailija

Koeta kuitenkin jotenkin herätellä vaimoasi. Älä painosta, mutta jutelkaa asiallisesti. Miettikää, miten saisitte hänenkin halut taas heräämään. Sillä kyllä se seksi vaan on parisuhteelle niin tärkeää. Vaimosikin varmasti tämän ymmärtää. (Tietenkään kaikkisssa elämänvaiheissa seksi ei vaan ole päällimmäisenä mielessä..)Tämän päivän Hesarin pääkirjoituksessa luki, että puolet perheenisistä on tyytymättömiä parisuhteeseensa. Ovat varmaan tyytymättömiä siihen, että seksiä on niin vähän! Eli et ole yksin.Odottele parempia aikoja. Niitä kyllä tulee. Ja virittele vaimoasi jotenkin.

Vierailija

Nainen jakaa muille (melko varmasti mustalaisille ja neekereille) ja ei kotona enää maita. Ei mitään uutta maan päällä. Itke sit kun joku mutiainen vie sen ja lapset mukanaan, ja joudut maksan lasten, pettäjä-vaimosi ja sen mutiaismiehen eletyksen omasta pussistasi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat