munaton piirakkapohja-ohje?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Lisäksi pitäisi olla maidoton ja gluteeniton eli vaikeaksi vetää näin peruskotiäidin reseptit...

Kommentit (2)

Vierailija

Allergisen piirakka



*Ensin sekoitetaan keskenään:

2 kkp sokeria,

2 kkp kaurakermaa, (yleensä keliaakikko sietää kauraa!)

150g maidotonta margariinia sulatettuna



*Sitten sekoitetaan keskenään:

1 tl leivinjauhetta,

1 tl soodaa,

3 tl vaniljasokeria

4 kkp gluteenitonta vähäproteiinista jauhoseosta.



* Ja sitten kaikki yhteen ja sekaisin

* Levitetään pellille ja ripotellaan päälle mustikkaa tai jotain muuta vastaavaa joka syöjälle käy



paistetaan 200 asteessa noin 20min



- Tee puolitoistakertaisena jos haluat paksun piirakan

- Jos haluat suklaapiirakan, lisää pohjaan ruokalusikallinen kaakaojauhetta ja tee päällle seuraavanlainen kuorrutus:



4 dl tomusokeria

5 rkl sulatettua maidotontamargariinia

5 rkl vahvaa kahvia

1 rkl kaakaojauhetta

2 tl vaniljasokeria

Sekoita kuorrutuksen aineet keskenään ja kaada vähän jäähtyneen pohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi. Ripottele päälle kookoshiutaleita tai nonparelleja.





MARJAPIIRAKKA

125 g maidotonta margariinia

1/4 dl sokeria

1/2 tl leivinjauhetta

2,5 dl gluteenitonta vähäproteiinistajauhoseosta

Täyte:

500 g vadelmia ja mustikoita

1/5 dl sokeria

2 tl perunajauhoja



Sekoita margariinin joukkoon sokeri ja

jauhot. Voitele ja leivitä piirakkavuoka sopivilla jauhoilla. Painele taikina

piirakkavuokaan jauhoja apuna käyttäen.

Sekoita sokeri ja perunajauhot marjojen

joukkoon. Levitä marjaseos piirakkapohjan

päälle. Paista 200 asteessa

30-40 minuuttia. Peittele ja anna jäähtyä.

Tarjoa soijajäätelön kanssa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat