Playa del Inglesiin marraskuun alussa lasten kanssa?

Vierailija

Kuulostaako hyvältä vai huonolta idealta? Lapset ovat 1 v ja 4 v.

Millaisia kokemuksia kohteesta etenkin lapsiperheen näkökulmasta? Onkohan liian levoton, vaarallinen tms? Entä kulkeminen rattaiden kanssa, syöminen, hiekkaleikit jne? Hotellihuoneiden kylmyys, siisteys jne? Sateen todennäköisyys?



Kaikki kokemukset ja mielipiteet sekä neuvot otetaan vastaan!

Kommentit (7)

Vierailija

vaikkei meillä lapsia ollutkaan silloin niin se kamala hulina ja meteli ympäri vuorokauden oli liikaa. ja lämmintäkään ei ollut kuin n.20 astetta. makunsa kullakin ite en tykännyt. lanzarotellakin oli mukavampaa,kuulemma playa del americas on hyvä paikka

Vierailija

Lapset olivat 1 ja 3-vuotiaat. Ei tykätty paikasta ollenkaan. Siis kylmää, vesisadetta ym. Uima-altaan vesikin tosi kylmää. En lähtis uudestaan. Muutenkin epäystävällistä porukkaa. Teneriffasta olen kuullut parempaa.

Vierailija

Kerran käyneenä en menisi itsekään Inglesiin toista kertaa. Huomattavasti parempaa palautetta olen kuullut Tenerifasta ja Lanzarotesta.

Vierailija

ok. Ilmat olivat huonot. Lämpöä 20-23 astetta, sadetta parina päivänä, aurinko paistoi vain aamupäivisin. En ilmojen vuoksi toiste lähde Kanarialle.

Vierailija

Me oltiin kerran marraskuussa Inglesissä ja muksut olivat silloin poika vajaa 2v ja tyttö 3v. Meillä oli kahdet sateenvarjorattaat mukana ja hyvin päästiin liikkumaan. Käytiin rannalla, oltiin altaalla ja kiertoajelulla jne. Asuimme huoneistohotellissa ja hyvin se sujui.



Yksi mutta siinä vaan oli. Oli NIIN kylmää =( Pahimmillaan satoi vettä ja oli 17 astetta. Ei kivaa siis.



Nyt jälkiviisaana arvelen, että Ingles on hieman kylmempi paikka kun esim. lähinaapuri Puerto Rico. Fiksu olisi siis lähtenyt taksilla/bussilla sinne päiväänsä kuluttamaan lämpimän auringon alle. Ilmathan tietty vaihtelevat, mutta uskallan melkein sanoa että se on FAKTA että Igles on 5 astetta Puerto Ricoa kylmempi.



Igles on turistikohde, jossa ei juuri muuta ole kun hotelleja. Ei minulle mikään lempikohde. Mutta jos ilmat suosii, niin mikäs siellä on altaalla pötkötellessä =)

Vierailija

Se on pieni hotelleja täynnä oleva paikka. Tosi nätti ja todellaki lapsiystävällinen, mut muuta siel ei oikeen ookaan. Tietty sielt pääsee nopee bussilla tai taksilla muualleki saareen jos kiinnostaa kierellä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat