Vinkkejä pottaharjoitteluun!

Vierailija

Poitsulla ikää jo vähän päälle kaksi vuotta, mutta ei osoita minkään-

laista kiinnostusta pottaan/pönttöön.

Jos laitan potalle, hän nousee samantien ylös eikä malta istua hetke-

äkään aloillaan. Edes vahingossa ei ole pissannut pottaan. Huutaa vain

" vaippa, vaippa" . Kannattooko odotella rauhassa vai ryhtyä tositoimiin?

Kommentit (5)

Vierailija

Siten lapsi tuntee olonsa märäksi eikä sitten halua pissata housuun. Voi myös hommata muutaman kuivaksi opetteluun hyvin sopivia kestovaippoja, niin ei vaatteet kastu, mutta " märkä olo" säilyy..

Vierailija

Meillä on kohta 2 vuotta täyttävä poika, jota ei saa potalle sitten millään. Ei auta kirjat eikä mikään. Hän ei yksinkertaisesti suostu istumaan potalla hetkeäkään, vaikka sitä on yritetty satunnaisesti jo alle vuoden ikäisestä.

Vierailija

Tuossa pottailussa on oikeastaan kaksi vaihtoehtoa, aloittaa joko ajoissa ja tuloksena on päivkuivuus 1,5-2v. iässä tai sitten aloittaa vasta kun lapsi itse pyytää päästä potalle eli kai siinä 3v. kieppeillä.

Vierailija

Meidän 1v 2kk pottailee jo aika sujuvasti, vaikka siinä potalla istuminen tuottaa vähän ongelmia, kun on niin energinen lapsi. Meillä lapsi laitetaan heti herättyään potalle ja sitten aina ruokailujen jälkeen sllai, että pitäis ainakin olla hätä.Potalla istuessa luetaan kirjaa tai tehdään palapeliä. Jotain sellaista kannatta touhuta siinä samalla lapsen kanssa, mikä lasta kiinnostaa. Ne oli nyt semmoset mitä mä osaisin vinkiksi antaa.Tietty teillähän on vähän isompi lapsi, joka periaatteessa tajuaa puhuttua jo enemmän, että siihen vois sitten keksiä jotain sellaista, että pikkuvauvat käyttää vaippaa, ja että etkö haluaisi käydä potalla tai jopa pöntöllä pienentäjän avulla kun iskä ja äitikin käyvät tms...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat