diabeetikko päiväkotiin

Vierailija

mitäs ootte mieltä siitä että päiväkodissa ei pistetä insuliinia diabeetikolle? ja ne insuliinit pitäisi laittaa kotona.mutta mitenkäs jos on käytössä monipistos hoito että joka ruokailua ennen laitetaan insuliinia niin enhän minä voi ikinä mennä töihin tai mihinkään kun en saa lastani hoitoon diabeeteksen takia.ihmetyttää vaan ja vielä enemmän ÄRSYTTÄÄ

Kommentit (4)

Vierailija

Oma lapseni on allergia/astmapäiväkodissa ja siellä on joillain lapsilla sellainen pistos anafylaktisen shokin varalta ja hoitohenkilökunta kyllä sen pistää, jos tarve vaatii.Useinhan päiväkodeissa on mm. lähihoitajia, joille pistämisen pitäisi olla tuttua. Ota yhteys alueesi päivähoidon johtajaan ja valita, valita ja valita.

Vierailija

niin on minustakin outo juttu! onkohan helsingin alueella sellaisia päiväkoteja mitkä on juuri tälläisiä tapauksia varten tarkoitettu?? ja sitäkin mietin että jos ne eivät päiväkodissa insuliinia pistä niin mitäs sitten jos lapsi meneekin tajuttomaksi ettei muu kuin sellaista varten tarkoitettu hormoni pistos auta niin eihän ne sitäkään voi pistää ja sitten saattaakin olla lapsella henki pois.enhän voi senkään takia lasta päiväkotiin laittaa! todella outoa!!!

Vierailija

Itse valmistuin kesäkuussa perhepäivähoitajaksi ja me harjoittelimme itsellämme/toisillamme pistämistä juuri tätä tilannetta silmälläpitäen. Mutta olisiko lapsen mahdollista saada insuliinipumppu??

Vierailija

joo niin pitää tehdä! ei muutakun valittamaan! ja se monipistos hoito on aloitettava kun ei nuo verensokerit muuten tunnu pysyvän kurissa! kyl ihme juutalaista touhuu nää päivähoito hommat että huh huh! raivostuttavaa!!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat