mihin saisi 2,5v lapsen hoitoon vaikka 2 paivaksi/yoksi kerran kuussa?? alan olla aivan puhki :( ei omaisia tai sellaisia ystavia jotka vo...

Vierailija

tarvitsisin todellakin aivojen/hermojen lepuutusta.jotkus joskus puhuneet täällä niistä " vara" ukeista ja mummoista.missä sellaisia on?

olen jo kärsinyt synnytyksenjälkeisen masennuksen ja nyt samallaisia oireita tulossa.en ole lapselle vihainen vaan muuten aivan puhki.esim en nuku öisin vaikka lääkäri määrännyt nukahtamislääkkeitä.onko kenelläkään tietoa?

puolipäivähoitoon saan lapsen tammikuussa sitten kyllä helpottaa.mies jatkuvasti reissuhommissa.meillä ei ole omaa aikaa ollut nyt sitten kahteenpuoleen vuoteen :(

Kommentit (6)

Vierailija

Ainakin meillä päin on päiväkoti, johon voi viedä satunnaisesti hoitoon silloin tällöin ilman että menettää kotihoidontukea.Toinen neuvo on mennä töihin. Ainakin minulla se on auttanut kotona olemisen ahdistukseen (ja hermostumiseen lapsen uhmaan).

Vierailija

Meille voisi tulla viikonloppuhoitoon tai ihan viikollakin pariksi tunniksi :))

Mies myös reissuhommissa joten tiedän tunteen...Kotona asustelee 7v. ja 2v. lapsoset.Jos lähellä niin tutustutaan :))

Vierailija

mutta kysy toki oman paikkakuntasi tilannetta. Ns. normaaleista perheoloista tuleva lapsi voi helpostikin saada tukiperheen, jos ei ole erityistarpeita.

Vierailija

yöksi en kyllä keksi apua...

sairaaloihinhan joskus otetaan esim unikouluun tms, mutta ilmeisesti

pitää olla jo tosi tukala tilanne, että sellaiseen lapsen laittaa...

toivottavasti tilanteesi paranee, tsemmpiä!!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat