Onko kellään " roskishaamu" muuttunut oikeaksi plussaksi??

Vierailija

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

paketin ohjeessakin oli vissiin että jos ei kuukautisia kuulu negan jälkeen (roskishaamua ei mainittu, hehe)niin testaa parin päivän päästä uudelleen?

Vierailija

testannut joten yritän ainakin sen pari päivää odotella luulisi sen sitten näyttävän. En edes kyllä tiedä tarkkaa testauspäivää kun on niin epäsäännölliset 23-28kp.

Hassua jos nyt tärppää luomusti meinaan ollaan menossa uuteen ivf-hoitoon joulukuussa... sen takia jalat pysyy kyllä visusti maassa, mutta ilmeisesti toivoa on:)

Vierailija

On nyt 2v1kk ikäinen :0). Odota nyt muutama päivä ihan ilman testaamista, ja voit muutenkin huomata raskauden - minulla ainakin alkoi kuvotus ja oksentaminen viikon päästä siitä, kun miehen kanssa yhdessä arvuuteltiin sitä testin tulosta ;0)!ONNEA matkaan!

Vierailija

YLLÄTYS!!

uusi testi tehty ja nyt ei tullut edes " roskishaamua" eli se edellinen taisi olla jotai hiusvärilaatikon aiheuttamaan huurua heh heh:) kun kirjaimellisesti kaivoin sen roskista. Olishan se ollut liian hyvää ollakseen totta.ap

Vierailija

varmistui oikeaksi plussaksi 3 päivää myöhemmin SureStepillä. Nyt rv 27+1. Plussa ilmestyi Apteekin testi ruutuun paljon myöhemmin kuin testin 10 min. raja, tarkkaa aikaa en tiedä kun ei oltu muutamaan tuntiin kotona. Kotiin tullessa katsoi testiä uudelleen ja haamu siinä oli.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat