Lahjoja valokuvista?

Vierailija

Viime jouluna annoimme isovanhemmille lasten kuvista tehdyn kalenterin. Tänä vuonna tahtoisin tehdä/teettää jotain erilaista. Mitä mahdollisuuksia on? Jos mahdollista niin vinkatkaa myös niitä osoitteita joista voi tilata/teettää..

Kommentit (4)

Vierailija

että kerättiin syksyn lehtiä (nyt kyllä vissii liian myöhästä), ympäröitiin lapsen kuva niillä lehdillä (sommittele&liimaa), ja sit laps sai ite sormiväreillä maalata kehykset! (Ihan sellaset simppelit kaupasta ostetut puisilla kehyksillä olevat lasivalokuvakehykset) Ja kyl tulikii hienot!! Ainaskii mein mielestä ;)

Tähän aikaan vuodesta vois aatella lehtien sijasta vaikka havuja...!?

Vierailija

Oli hieno. Ei ole siis albumi vaan ihan oikea kirja johon voi laittaa 2-12 kuvaa ja tekstit joka aukeamalle. Kanneksi on kanssa monenlaisia pohjia. Teen mummeille lapsista lahjaksi sellaiset. Kotiin teimme kesämuistoista.

Vierailija

olen teetättänyt esikoisen kuvasta T-paitaan kuvan Papalle ja kuopuksen kuva painatettiin mukiin Papalle ja Isille ole painattanut hiirimaton missä molemmat lapsukaiset köllöttää.

Vierailija

Tuli ihan mega-hieno. Hintaa noin 13 e/ kpl. Jokaisen lapsen kummeille vähän erilaisia kuvia muutamalle sivulle, mummeilel ja papoille samanlaiset. Suosittelen!Itse käytimme www.colormailer.com - palvelua. Suosittelen. Varmaan on muitakin palvelun tarjoajia? Ja sellainen pieni albumi oli mielestäni täydellisen kokoinen - kuvia mahtui valtavasti ja on sopivan kokoinen jokaiselle.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat