Vauvauinnista

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Miten monta sukellusta vaatii että vauva oppii/muistaa sukeltamisen?Lähinnä on mietityttänyt tilanteet, joissa vauvauinteihin tulee esim. flunssan takia taukoa. Uskaltaako seuraavalla kerralla sukelluttaa vai pitääkö refleksi testata aina uudelleen? Riippuu tietenkin vauvan iästäkin. Meillä 5,5 kk vauva ja sukellettu kahtena viime kertana. Nyt tulossa matkan takia viikon tauko.

Kommentit (4)

Vierailija

oman kokemuksen perusteella voin sanoa, ettei vauva unohda hetkessä sukellusrefleksiä. Esikoisen kanssa aloitettiin vauvauinti keväällä ja meillä oli kesätauko uinnista. Joka kylvetyksen yhteydessä kaadettiin kauhalla vettä ja näin pidettiin yllä sukellusrefleksiä. Samaa harjoiteltiin myös suihkussa. Hyvin säilyi muistissa ja harrastusta jatkettiin syksyllä. Viikon tauon aikana ei vielä unohdu, meilläkin tuli parin kolmen viikon taukoja joskus, kun oltiin kipeänä tai reissussa.Nyt esikoinen on jo melkein kolme vee vesipeto, jonka kanssa käydään kerta viikkoon uimassa. Nyt pikkukakkonen on kolmen kuukauden iässä ja vauvauinti aloitellaan pikapuoliin.Mukavaa vesipeuhuilua!T:Mysli

Vierailija

Meillä oli kesätauko lähes 3kk. Kun uimahalli sulkeutui. Ei kukaan vauvoista ollut unohtanut. Toki kesän aikana kaadoin kipolla pari kertaa vettä päähän.Nykyisinkin pesen hiukset, siten että sanon yksi kaksi kolme ja sukellus ja vauva veden alle. Helppoa ja vauvalla hauskaa..

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat