Miksi monet laittavat vaunuihin AINA sadesuojan päälle vaikka keli olisi hyvä?

Vierailija

JOKA kerta kun liikkuu esim. kaupungilla niin näkee vaunuja joiden päälle on vedetty sadesuoja ikäänkuin lisäeristeeksi vaikka olisi aivan loistava ilma! Miksi teette niin? Nykyvaunut ovat niin hyvin eristettyjä että vauvalle ei varmasti tule kylmä ilman sadesuojaa. Itse käytän sadesuojaa vaunuissa/rattaissa vain kun on sateinen keli, kova tuuli tai paljon pakkasta. Mutta kun NIIIIIIN monet laittavat sen AINA kun lähtevät ulos. Samallahan siinä peittyvät nätti kuosiset vaunutkin.... Eli kiinnostas tietää syitä. ;)

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija

sateeseen koko päiväksi? Päiväkodilla ei nyt vaan ole sisätiloja rattaiden säilytykseen ja siihen vasta aikaa menisikin, että ajaisin rattaat joka aamu päiväkodista takaisin kotiin vaunusuojaan ja iltapäivällä menisin taas kodin kautta päiväkotiin ja takaisin??Mutta ihan hyvä pointti tuo, että kannattaa yöksi ottaa suoja pois, että vaunut pääsevät kuivumaan kunnolla. Mutta ei nyt olisi niin vakavaa, vaikka ne pk-rattaat meniskin pilalle, ne on halvat tarjousrattaat ja huoletonta käyttöä varten hankittu.

Vierailija

pihalla kaiket päivät, pienen katoksen alla. Mutta jos sataa, ne kastuvat ihan varmasti. Enkä jaksa 5-10 min kävelymatkan takia joka aamu päiväkodin pihalla pistää sadesuojaa päälle ja joka iltapäivä ottaa sitä pois. Kun suurimman osan aikaa sadesuojaa kuitenkin tarvitaan.Mutta jos ollaan menossa kaupungille, jonnekin pitemmälle tms., ei sitten tietenkään pidetä sadesuojaa kuin tarvittaessa.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Mutta ei nyt olisi niin vakavaa, vaikka ne pk-rattaat meniskin pilalle, ne on halvat tarjousrattaat ja huoletonta käyttöä varten hankittu.
Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Eli kannattaa aina " tuulettaa" sisällä ilman suojaa käytön jälkeen etteivät ala vaivihkaa kankaat pilaantua....
Vaunuja ei missään nimessä kannata säilyttää ulkona sadesuojan alla, vaikka suoja pitää sadetta se ei EHKÄISE sitä kosteutta mikä tiivistyy sinne kankaan ja suojan väliin!

Omakohtaista kokemusta on, säilytimme rakennusaikana kakkosrattaita rakennuksella sadesuojan peitossa. Kuukaudessa oli tullut hometta kankaisiin. Onneksi oli vain kakkosrattaat!

Vierailija

Eihän sitä nyt niin usein pidä laittaa, että ei jaksaisi. Tänäkin vuonna satanut ehkä 20 päivänä. Tämä syksy ja kesähän olivat lähes sateettomia ja lumisateella en käytä suojaa.

Vierailija

Itse asiassa juuri märkänä se vaan tuleekin otettua pois eli silloin pistän pyykkinarulle kuivumaan.yksi niistä laiskoista ison eteisen kera, jossa muuten lattialämmitys

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat