Onko joku muu pettynyt Taydellisiin naisiin? Odotin sita puoli syksya kieli pitkalla, mutta sehan on tosi pliisu ja turha sarja.

Vierailija

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Näyttelijät eivät osaa näytelläJuoni on pliisu ja tavallinenItse asiassa kyse on saippuasarjasta ja se " salainen juttu" on vaan se jippo jolla katsojia pidellään mukana.Kakkosjaksohan on haukuttu USAssa lyttyyn ja sarja todennäköisesti lakkautetaan.Lisäksi näyttelijät tappelee keskenään ja eivät tule toimeen.Ps. kuinka monta anorektikkoa voit bongata sarjasta? Teri Hatcherista on hirvittäviä luurankokuvia netissä.

Vierailija

ja muidenkin. Kerrankin sarja, jossa ei ole sitä pakollista huutoa, väkivaltaa yms, vaan juoni kulkee eteenpäin oikeasti näyttelemisen ja kerronnan voimalla. Eilenkin naureskelin itsekseni moneen kertaan... Täällä tykätään!!!

Toinen loistava sarja oli se yksi Uusi-Seelantilainen sarja, missä asuivat veden äärellä, ja kaupunki oli täynnä loistavia persoonia ja juonenkäänteitä. Harmi kun nimi karkasi kielen päältä...

Vierailija

" Mitä samaa on sanoissa " Täydelliset Naiset" ja alkuperäisessä " Desperate Housewives" ? Omituinen käännös :) "No entäs vaikka

Sex in the City = sinkkuelämää

ER (ensiapupoli) = teho-osasto (muahhahhahhaa)

ja lukemattomia muita ja parempiakin esimerkkejä löytyy joka viikko - ainahan suomentaja on saanut käyttää mielikuvitustaan ohjelmia nimetessään.Minusta Epätoivoiset kotirouvat olisi ollut todella pliisu nimi eikä kuvaisi ollenkaan niin hyvin sarjaa. Täydelliset naiset on sarjan luonteen mukainen ironinen nimi. Täydellistä kuvaahan siinä yritetään antaa ulospäin, vaan mitä paljastuukaan...

Vierailija

No olen jo päässyt sarjassa jyvälle kun katselen jo pidemmän aikaa kyseistä sarjaa.Mielestäni oli kyllä jo heti ensimmäisestä jaksosta lähtien todella kiinnostava ja jotenkin erilainen.Huumori ainakin puree minuun.

Vierailija

ta tulee esiin uusia piirteitä. Se nainen joka haki poikansa seksibaarista, oli tosi cool.Ihana katsella amerikkalaisia taloja. Ne on tosi ihania. Etenkin keittiöt tosi ihania ja isoja. " Haaveilee uudesta isosta talosta..." Aaah!

Vierailija

jossain lukikin että jos malttaa katsoa muutaman alkujakson niin sitten alkaa pikkuhiljaa tapahtua. Tänpäivänen jakso oli musta jo parempi kuin aikasemmat.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat