Nuhaiset vauvat? Mikä olisi edes vähän helpottanut? Ahdistaa jo omaakin hengitystä toi tuhina.

Vierailija

Kommentit (13)

Vierailija

ja pyykki lingottu mahdollisimman alhaisille kierrroksilla. jolloin huoneilmasta tulee kostea!!!! kuumavesikattilat vaarallisempia perheen muille lapsille.

Vierailija

auttaa kun olen halkaissut sipulin ja laittanut sen sideharson sisään ja vauvan sänkyyn. Vanha konsti mutta toimii! Ja onhan tietysti oelmassa myös nenätippoja mitkä hieman helpottaa oloa, niin sinun kun vauvan.:-)

Vierailija

Lisäsksi kun vauva nukkuu laita sängyn pääpuoli koholleen. Marketeissa myytävävnä nenä-friidoja, joilla saa rään kätevästi ja helpostí imettyä pois.

Vierailija

Siinä nukkuu vauvakin paremmin sekä myös itse saa nukuttua paremmin.

Vierailija:

Lainaus:


niin nukuta kaukalossa, näin meille neuvoi terveydenhoitaja.
Vierailija

Laitoimme vauvan sängyn päätyyn öisin roikkumaan sipulia ja valkosipu7lia kostutettuun harsovaippaan käärittynä. Haju on karmea, mutta auttaa. Ja kohoasento sängyssä. Iltaisin kannattaa laittaa kylpyhuoneen lavuaari, amme ja vaikka vielä muutama ämpärikin täyteen kuumaa vettä ja sitten suihku vielä päälle, ja sitten oleskella siellä höyryissa vauvan kanssa.Suolatipatkin auttaa jonkin verran, ainakin jos on nenä on kuivunut tukkoon. Niistäjät ei toimi, mutta oletko kokeillut sitä apteekin letkusysteemiä (mikäsenniminytoli?)?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat