Apuva kaivataan. henkilö joka ottaa lapsen suolistohäiriöt ja hiivan ylikasvun tosissaan

Vierailija

Pliis auttakaa hyvät kanssasisaret.1-vuotias on nyt saanut 7 antibioottikuuria peräkkäin ja äidin huoli valtava. Nyt on putket korvissa ja toivomme että ei enää tulisi korvatulehduksia. MUTTA takana siis 2 kuukauden sisällä 7 antibiootti kuuria :,-(. Huoli valtava etenkin kun olin itse niin TYHMÄ että en tajunnut antaa maitohappobateereita ennenkuin viimeisen kuurin aikana eikä kukaan lääkäri niitä edes suositellut :-(!!!Pliis auttakaa ja kertokaa onko jonkun muun lapselle käynyt näin? [color=red]Tiedättekö jonkun lääkärin tai vaikka vaihtoehtois lääk.tieteen osaajan joka voisi auttaa? Lääkäri, hoitaja, tai vaikka joku kiinalaisen lääketieteen tai homeopatian tai luontaislääkletieteen tai ihan kuka vaan hiiva/suolistohäiriö asiantuntija jonka luona voisi käydä?????? [/color]Maitohappobakteereita annan. Mitä muuta pitäisi antaa: hiivalääkettä? Ruoansulatus entsyymejä?Kuulostan varmaan hysteeriseltä, mutta huoli on kamala. Etenkin kun netistä löytyi ties mitä kamalia asioita antibiooteista.

Kommentit (15)

Vierailija

Meillä oli samallainen tilanne.Tosin kuureja oli vielä enemmän eli 9.Meillä tilanne normalisoitui kun syötin lapselle 3kk gefilus maitohappobakteereja.

Vierailija


Kiitos kaikille! ja kuten ennen otan edelleen ilo mielin lisää kokemuksia vastaan!Kiitos tosiaan kaikille ja suurkiitos nro 10/hoitaja infektio osastolla! Hyvä että teillä otetaan tosissaan nämä antibioottien sivuvaikutukset.

Meillä on ollut nimenomaan tuota vaippaihottumaa!

olen huolestunut että voiko samalla suolistossa olla hiivan ylikasvua ja voiko tällöin levitä muihin elimiin?

Vierailija

alapää lutiaa ym.

Lääkäri sanoi, että se lähtee itsestään pois ajan myötä.

kannattaa välttää leipää, pullaa, makeaa ym.

Hiivalääkettä ei kuulemma lapselle saisi antaa. Happamilla tuotteilla voit pitää kurissa sen.

Vierailija


Kiitos vastauksesta! Johtuivatko teidän lapsen ab-kuurit myös korvatulehduksista? Jos näin niin laitettiinko putket ja ovatko auttaneet?AP

Vierailija

alapään punoittava (saattaa myös hilseillä) iho, joka laajenee herkästi. Toinen oire suusammas. Jos näitä oireita on, niin nihin löytyy hyvät hoidot. Alapäähän Dactarin tai Medizol voidetta (saa apteekista ilman reseptiä). Kannattaa käyttää vaippaikäisellä 3 kertaa päivässä ja vielä viikon sen jälkeen kun oireet ovat poissa. Kutina alapäässä on yleensä tosi valtavaa, ihan niinkuin aikuisen naisen sieni-infektiossa. Voidetta voi käyttää kaikenikäisillä vauvoilla ja lapsilla. Tk-lääkärit eivät useinkaan määrää hoitoa lapsen sieni-ihottumaan. Ihottuma saattaakin ajan kuluessa parantua itsekseen, mutta saattaa antaa oireita silloin tällöin (kovaa kutinaa, mutta ei ihottumaa), kun ei kunnolla ole hoidettu.

Suuhun Pimafucinia tai sitruuna/puolukkamehua 4 kertaa päivässä muutama tippa. Mehu saa olla tosi vahvaa.

Jatka maitohappobakteerien antoa lääkekuurin päätyttyä parin viikon ajan. Maitohappobakteereja sisältävät jogurtit ja mehut ovat kanssa hyviä. Mh-bakteerien liikasyöttämisestä ei ole haittaa, mutta ei myöskään ylimääräistä hyötyä. Pari annosta päivässä riittää.

Lääkekuurien yhteydessä mh- bakteerit tulisi antaa eri aikaan kuin antibiootti. Näin antibiootti ei heikennä mh-bakteerin tehoa.Terveisin hoitaja lasten infektio-osastolta.

Vierailija

onko lapsesi suolisto nyt rauhallisessa tilanteessa esim. ei ripulia ,normaali kakka,syötä lapsellesi luonnon antimia mustikoita,puolukoita ja luomutuoteita,vähennät lapsen vastustuskyvyn stressiä,meilläjuodaan vain luomumaitoa ,vähentänyt korvatulehduksia ennen 3-4 vuodessa ,nyt 1-2. Ja hesassa on se joku lääkäriasema ., jossa hoidetaan luontaisesti en muista nimeä

Vierailija

Eli eräänlainen hyväkarppaus olisi hyväksi sekä hiivalle että tulehdussairauksille. Ainakin sokeri joutaa ruokavaliosta pois ja kannattaa vähentää valkoista vehnää, valkoista pastaa, perunaa jne. Tilalle enemmän kasviksia ja viljasta vain täysjyvää

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat