7kk vauvan pukeminen ulos

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Hei!Kertokaahan äidit, että mitä puette lapsen päälle ulos näillä ilmoilla?

Aurinko paistaa ja varjossa n. 3-5 astetta lämmintä? Mä olen vähän hukassa tämän pukemisen suhteen? Käytättekö jo villapukuja ja toppavaatteita? Meidän tyttön hikoilee niin helposti ja pukeminen on yhtä...tiedätte varmaan. Miten pääsisi helpoimmin ettei tarttisi pukea miljoonaa vaatekertaa?kiitos etukäteen.Äiti-05 ja Emma 8.3.

Kommentit (4)

Vierailija

tänään päällä:

body, ohut paita, sukkikset, verkkarit (=sisävaatteet), neuletakki ja äp:n kevyttoppapuku. Lisäksi lapaset, toppatöppöset ja päähine.

Rattaissa on lämpöpussi.Nollakeleillä ja pakkasilla oli toppapuku + sisävaatteet (siis tuossa viime viikolla) ja villapuvun laitan alle vasta kunnon pakkasilla.

Vierailija

8-kk poika kulkee rattaissa ja päällä on sisävaatteiden lisäksi puuvillainen neulepusero, paksut sukat, kevät/syksy -haalari, Ruskovillan lapaset (silkkivuori ja villaapäällä) sekä pipo.Jos on kovasti tuulta, peittelen pojan makuupussilla ja jalkoihin äitiyspakkauksen töppöset vielä lisäksi.Enempää en voi pojalle pukea, sillä hän on aika kuumaverinen ja hikoilusta menee iho punaiseksi. Villapuku olisi hänelle ihan liikaa plussakeleillä.Sopivan pukeutumisen omalle vauvalle löytää valitettavasti vain kokeilemalle. Mutta toivottavasti tästä oli jotain apuaMupsi

Vierailija

eli ulkona +9 ja tuulista. Neiti on 8 kk.

Pitkähihainen body, sukkahousut. Kevyesti topatut housut ja takki. Myssy ja puuvillatumput. Rattaissa on lämpöpussi. Ja hyvin viihtyi, eikä ollut sormet ym. paikat kylmät, kun tultiin sisälle.

Toppapuku ja villapuku kannattaa pukea yhdessä päälle vasta kovilla pakkasilla. Miten ihmeessä ne pikkuiset muuten pärjäävät pakkasilla jos plussa keleillä on liikaa päällä??

Hyvää marraskuun alkua kaikille!!

Vierailija

Kiitos vastauksista. Tarkoitatteko vaunun lämpöpussilla esimerkiksi sitä äitiyspakkauksesta saatua sini-valkoista pussia, vai joku eri? Me ostettiin kovia pakkasia varten sellainen paksu untuvapussi vaunuihin, mutta eihän sitä vielä käytetä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat