ISÄNPÄIVÄ-huomioitteko esikoistanne odottavat??

Seuraa 
Liittynyt10.5.2005

Niin, huomioitteko isää jo tulevana isänpäivänä, vaikka esikoinen ei olekaan vielä syntynyt? Meillä odotellaan vauvaa syntyväksi noin kuukauden sisällä, eli ihan loppuvaiheita odotuksesta eletään. Äitejä ja isiähän tässä jo ollaan syntymässä olevalle pikkuiselle, mutta joku ääni sisällä vielä epäröi kun vauva ei kuitenkaan ole vielä edes syntynyt.Mitä te muut asiasta ajattelette ja miten olette ajatelleet toimia? Äitienpäivä keväällä oli vielä niin eri asia, kun raskaus oli vasta ihan aluillaan...T: Laura

Kommentit (13)

Vierailija

Juuri olin avaamassa ketjua aiheesta :) Itse asiassa haluan muistaa tulevaa isukkia vaikka meillä on laskettuaika 9.4 :) Itse asiassa nauroimmekin yhdessä ku nimesin tämän tulevan isänpäivän esi-isänpäiväksi. Joten meillä kyllä vietetään tosin pienimuotoisesti. Aiotteko muuten muut kerätä isälle jotain isyyspakkausta?Annu

Vierailija

Eihän (odottavan) äidin tarvitse sitten hullun lailla hössöttää, jos hän huomaa (odottavan!) isän hämmentyvän. Meillä vietettiin isänpäivää jollain tavalla jo esikoista odottaessamme. Se oli kivaa valmistautumista tulevaan rooliin!

Vierailija

tai pitäisikö paremminkin sanoa omassa persoonassani, minä huomioin isänpäivän. Oon ostanut miehelle jo lahjan ja paketoinutkin sen. Annan lahjan kyseisenä päivänä, olipa esikko syntynyt eli ei. Mies ei tiedä asiasta mitään, en halua paljastaa ylläriä.Minusta me ollaan jo äiti ja isä, onhan vauva olemassa vaikka vielä mahassa onkin. LA on 17.11. eli vain neljä päivää isänpäivän jälkeen. En pysty ajattelemaan, että vanhemmuus alkaisi vasta syntymähetkestä, minusta se alkaa kyllä siitä tekohetkestä ;)Kitty rv 37+5

Vierailija

vaikka laskettu aika onkin 27.11, mies nimenomaan haluaa viettää isänpäivää ja kokee kyllä jo hyvinkin olevansa isä tulevalle pienokaiselle. Päivää varten pienimuotoinen lahjakin on hankittu ja pakettiin laitettu, tosin tästä ei mies tiedä mitään..ja minusat on aivan ihanaa suunnitella isänpäivän ohjelmaa, toki voihan olla että ollaan synnyttämässä mutta sitten ollaan ja mikäs sen kivempaa olisikaan :)

Vierailija

Lapseni isää isänpäivän lahjalla!! Oon ostanu innostuksissani jo muutama kuukausi sitten sellasen " I love dad" -bodyn vauvalle kokoo 64 ja myöskin semmosen " I love mum" -bodyn kokoo 54... Ihania! :)

NIIN, mut siis aijon ton isä-bodyn antaa lahjaks isälle, jotta aina kun mennään isä visiitille vauvan kaa, tai sitte ku vauva isän kaa aikaa viettää, voidaan pukee toi sit päälle... :)

Ilona rv28+6

Vierailija

Sanovat, jotta nainen on raskaana ensin yheksän kuukautta ja synnytyksen jälkeen mies on raskaana seuraavat yheksän kuukautta ja ja on siis kypsyny isäksi vasta kun vauva alkaa olemaan vuojen vanha.

Meillä kävi just niin: Huomioin tulevaa iskää jo ootusaikana isänpäivänä ja mies oli (kovasti toivotusta ja pitkään yritetystä vauvasta huolimatta) aivan hämillään. Ensimmäinen isänpäivä, kun vauveli oli pikkuinen, sai miehen edelleen hämmästelemään isyyttään ja vaivautuneeksi. Vasta kun esikoinen oli vuosikas, mies osasi nauttia isänpäivästään. Syykin selvisi: Mies aatteli, ettei isänpäivänä äitin kuulu olla päällepäsmärinä laittamassa, vaan lasten. Kun esikoinen oli vuosikkaana osannu " ite" tehä kortin hoitopaikassa, oli se miehen mielestä vasta todellista isänpäivän viettoa.

Vierailija

Täällä odotellaan esikoista syntyväksi keväällä. Tulevaa isukkia kuitenkin haluan muistaa jo tänä isänpäivänä. Tosin vauvan käyttöön tulevalla lahjalla, mutta isukkiin kuitenkin liittyen :) Eli siis tilailin vauvalle isän suosikkikiekkojoukkueen logolla varustetut bodyn ja lappuhaalarit. Pääsevät sitten tunnustamaan väriä heti alusta asti ;)

Vierailija

Laitoin pakettiin tulevalle iskälle kirjan:isä syntymässä. Kirja kertoo kaiken tarpeellisen odotusajasta ja valmistautumisesta vauvan hoitoon yms. Mieheni on muutenkin kova lukemaan ja kirja on vielä mukavasti huumorilla höystetty!

Vierailija

Ei meillä vietetä isänpäivää, ennen kuin on lapsia maailmassa, joille olla isä. Masussa oleva ei täytä näitä kriteereitä vaikkakin kovin toivottu ja haluttu onkin ja tuleva isi puhutteleekin vauvaa masussa isi muodossa. Taikauskoa sen verran, että tietää todellakin mielestämme huonoa onnea asioiden kiirehtiminen. Jos vauva sitten syntyy, on isänpäiviä monia joita yhdessä viettää. Jokainen tietenkin tavallaan!mine + masuasukki rv 22 + 5.

Vierailija

Moon sitä mieltä notta oomma isiä/äitejä vasta ku vauva syntyy. Siihen asti oomma vaan ehrokkaita. Meillä kans o loppuvaihe menossa enkä tunne vielä olevani isä. Rv36+4 Esikoone tulossa.

Vierailija

... antaa väsäämäni isyyspakkauksen isänpäivänä omalle ukkokullalleni :) Meillä on laskettu aika vasta tän kuun lopussa, mutta kyllä me jo ihan täysillä ollaan iskä ja äiskä :)

Sillä ei kyllä oo hajuakaan tosta pakkauksesta mut parempi niin... se kuitenkin rakastaa ylläreitä :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat