Kuinka usein " mammat" käyvät viihteellä? Minkä ikäisiä lapsia?

Vierailija

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija

joka tavallaan liittyy tähänki asiaan...ei olla kertaakaan käyty baarissa pojan syntymän jälkeen,nyt 4kk ja lauantaina olis tarkoitus lähtee.poika nukkuu yöt hyvin n.8-10tuntia,mummi on hyvä hoitaja ,mut ongelma on siinä et miten saan vauvani syömään tuttipullosta pumppaamani maidot??kun se ei huoli vaik kuinka yritän!!pukkaa aina vain tuttia pois ja meinaa hermostumaan??ONKO MITÄÄN APUJA KELLÄÄN??haluaisin niin kovasti lähteä mieheni kans ulos piiitkääästäää aikaa:)

Vierailija

en edes muista mitä oisin viimeksi tehny tai missä käyny ilman muksua...baaristelemassa käyn 1-2kert/3kk. tutuksi on siis koti käynyt=) hui

Vierailija

pari kuukautta etten käy missään. Normaalisti olen käynyt kerran kuussa. Kesällä tuli oltua viihteellä välistä useammin. Lapsi on 3½ vuotta.

Vierailija

hirmu vähän täällä tuntuu mammat baarissa käyvän. käyttekö edes enempi jossain muualla ilman lapsia? Esim. kyläilemässä, harrastuksissa, ostoksilla, elokuvissa jne...???

Vierailija

Mukaan laskettu yhdellä käynnit. 3 kertaa tainnut olla kunnolla viipottamassa.. Poika 11 kk. Välillä tuntuu, että vois useamminkin käydä..

Vierailija

muutenkin melkoisen vähän esim ulkona syömässä tai elokuvissa.

viihteeksi riittää pari tuntia kaupungilla shoppaillen/kahvilla käynti vaikka yksin...

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat