Kun nyt puhuttu, että jokainen mies tykkää katsella virottaria minihameissaan, niin

Vierailija

miksi suotta hiiltyä? Tykätään me naisetkin katsoa Brad Pittin tyylisiä herkku-miehiä ilman paitaa, kuin Suomi-poikaa, jolla kaljamaha ja tyylittömät kuteet :D :D

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

minä pukeudun sillä tavalla miten itsestä tuntuu hyvältä enkä rupea muitten takia pukeutumaan niin et se ois niitten mielestä parempi koska minun elämäntarkoitus ei ole muita miellyttää

Vierailija

Kyl munkin mies tykkää katella hyvännöisiä näyttelijöitä ja itekin kuolaan muutamaa mies-näyttelijää, mut et tavallista virolaista minimekkonaista? *reps*Tääl kotkas ei voi ainakaa heittää kiveä, ettei johonkin virolaiseen/venäläiseen osuis. Ja kaikil niil on minimekko ja verkkosukkikset ja haisee ihan myrkkyhajuvedelle ja on niiiiiiiiiiiiiiiin halvan näkösiä. Ei millään pahalla. :)

Vierailija

Itse kyllä toisinaan pukeudun ns. naisellisesti, myös sinne kauppaan. Mutta katsokaas kaunis on kaunis, vähän vähemmän hienoissakin vetimissä..;)

Vierailija

Korkokengät, husupuvut tai hameet ja muutenkin ovat tosi naisellisia. Ei siellä näe näitä anorakkitakkisia, lenkkarit jalassa olevia mammoja, joita suomi on pullollaan.

Vierailija

Eikä se nyt hei maastakaan ole kyse, vaan niistä minareista ja huolitellusta ulkonäöstä!! Kyllä miehet tykkää katsella minihameita vaikka japanilaisten päällä!!!!!

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Korkokengät, housupuvut tai hameet ja muutenkin ovat tosi naisellisia. Ei siellä näe näitä anorakkitakkisia, lenkkarit jalassa olevia mammoja, joita suomi on pullollaan.
Minä en todellakaan jonkun naisellisuuden takia kävele 4km:n kauppamatkaa korkokengissä ja pilaa jalkojani kuten lähes koko ikänsä koroilla kävellyt tätini(joka muuten on suomalainen...). Hän kun ei voi enää matalia kenkiä käyttää, kun joku jänne on jalassa niin kireä. Ihan sama mulle näyttääkö viroliset tai muut jotenkin hyvältä tai ei, mä en rupea itseäni kiduttamaan ulkonäön takia. Ja jos se jotakuta häiritsee niin ei ole mun ongelma

Vierailija

it se sano myös, et se tykkää sellasist luonnollisist naisist, jotka ei käytä meikkiä ja tykkää pukeutua sporttisiin vaatteisiin. Se niinku kertoo terveellisistä elämäntavoista ja sisäisestä kauneudesta, sano mun mies. Se sano että mun vartalo on maailman kaunein, koska se on synnyttänyt ihmeitä. Ja mun lerpsatissit on maailman kauneimmat, kun niillä on imetetty ihmeitä. Ja mun paksut käsivarret alleineen on ihanimmat, kun ne vaivaa joka viikko ihmeille pullataikinaa.Mun mies sano, että se ei ikinä seksifantasioi ja sitä ei porno kiinnosta ja seksi on sisäisen kauneiden rinnalla toisarvoista. Se sanoi, että se ei tykkää kun jollain on minihame, kun se näyttää sit horalta.Mun mies sanoi, ettei se ikinä kato muita naisia silleen, kun ei sitä yhtään kiiinnosta.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat