Olisiko nämä äitiyshousut mukavat päällä?

Vierailija

Ja tarvitsevatko nuo jo ison mahan... vai olisivatko sellaiset joita voisi käyttää jo silloin kun maha on vähän kasvanut ettei vanhat vaatteet mahdu päälle muttei äippävaatteita vielä tarvitse. Ja myös sitten ison mahan kanssa ja synnytyksen jälkeen kun maha löllyää vielä...http://shop.hm.com/shop/do?action=viewshoppingwindow&dept=DAM_MAM_KLA

Kommentit (10)

Vierailija

Vaikka uskon, että hyvät olis jo nyt ja hyvät jalassakin. Itselläni on jo HM:ltä ostetus sammarit, joissa on vielä korkeampi resori, ja mahaa on vasta aika vähän. Hyvät on jalassa, pikkusen isot vaan, kun kokojen väli oli todella suuri, mutta se on sitten taas ihan toinen juttu.

Vierailija

Ainakaan mulla, kokemusta on useammista housuista, myös samettihousuista. Loppuraskaudessa ne vasta valuukin alaspäin, kun on " hyvää alamäkeä tulla alas" ; )En suosittele. Jotkut H&M äitiyspaidat ok, jotkut eivät. Liian ohut kangas, näkyy loppuraskauden läskit liian helposti läpi. En ostaisi noita housuja, hommaisin lappuhaalarit tai olkainmekon. Ainakin pysyy päällä!terv housuja ylöspäin kiskomaan kyllästynyt

Vierailija

on nuo farkut ja myös noita housuja 2 kappaleet. nuo housut ovat todella hyvät. Kangas on laadukkaan oloista ja venyvää. Farkut ovat kaapissa käyttämättömänä toistaiseksi. Eivät pysy jalassa valuvat koko ajan alas, vaikka vatsaa on jo nyt aika reilusti. Toivottavasti pysyvät jalassa sitten loppuraskaudesta mahan olessa vielä isompi, etteivät jäisi käyttämättä. Missään noista housuista ei ole kiristys mahdollisuutta. Housuja suosittelen farkkuja en välttämättä. Mutta jos ne tilaat niin sovittamallahan tiedät?

Vierailija

Mutta sen jälkeen en ole kyllä enää käyttänyt, aika matala se vyötärö osa on mutta silti hyvä se tukee aika mukavasti kun on tosi paksua kangasta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat