miten suunnitellaan talo?

Vierailija

Jos mielessäni olisi oman kodin ostamisen sijaan ajatus ostaa tontti ja rakentaa siihen talo, miten sen suunnittelu onnistuisi?

Olisko jotain valmiita talomalleja vai jonkun remontti-reiskan kanssako suunnittelisin?

Kommentit (6)

Vierailija

Pakettivalmistajien tarjonnan selaamisen voi aloittaa vaikka:

http://www.rakentaja.net/talopaketit/

Paketteihin voi yleensa tehda paljonkin muutoksia, muutella seinien paikkoja ja huonejarjestelya jne. Materiaaleista puhumattakaanPaketteja saa niin perustoimituksina kuin eri vaiheissa, ihan avaimet kateen -toimitukseen asti (muuttovalmis)Jos haluaa uniikin, kannattaa ottaa yhteytta johonkin luotettavaan arkkitehtitoimistoon ja kysella onnistuuko ja mihin hintaan.

Vierailija

Remontti-reiska oli enemmän vitsiksi tarkoitettu, kun mieleen tuli vain sunnuntai-aamuisin (?) tuleva asunto-ohjelma, jossa remppa-reiska rakentelee omaa taloa.

Mutta kiitos kun tarkensit asiaa ;)

-ap

Vierailija

Ostettiin ensin tontti (joka on rinnetontti, ja vaatiin talon kahteen tasoon) Sitten tilattiin kaikki mahdolliset talokirjat, tutkittiin löytyykö mitään, ja yksi meitä kiinnostava talon pohjapiirros löytyi, tilatttiin aika talonkauppiaan luokse suunnittelemaan mitä huoneita muutetaan jne.. saadaan viikon päästä tarjous ja mietitään jatketaanko... Tämä on yksi konsti, jos ei halua mitään erikoisia ratkaisuja...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat