Hammaslääkäri sanoi, että voimme huoletta syödä samalla lusikalla ja pussata lapsia suulle.

Vierailija

3-vuotiaallamme oli tänään hammaslääkäri. Olinpa tosi yllättynyt kun tämä mieslääkäri ilmoitti, että aivan suotta varomme sylkikontaktia lastemme kanssa. Arvaatko syyn?

Kommentit (15)

Vierailija

tuota minäkin tarkoitin, että kun on enemmän lapsia koko ajan sattuu ja tapahtuu. helppo se on vielä yhden vauvan kanssa pysyä tarkkana sylkikontaktista, mutta kun on muutama vilkas taapero keksimässä jekkuja, juttu mutkistuu.

ap

Vierailija

jos taapero tulee ja pussaa suulle niin mulla ei vaan tule mieleenikään kääntää päätä pois.Mieluummin sitten se karies bakteerikin josta hyvällä hoidolla ei tule yhtään reikää kuin psyykkiset ongelmat ja torjutuksi tulemisen tunne lapselle.

Vierailija

mutta kuulemma pienten kaksospoikien kanssa ei tarvitse olla tarkkana tuon sylkikontaktin kanssa. Toki sanoi, että vaihtuuhan siinä sitten muita bakteereja, ettei nyt mitään tahallista kuolanvaihtoa kannata harrastaa, mutta että suukotelkaa rauhassa suulle. :)

ap

Vierailija

, siinä sitten julmana kääntää poski tuolle lapselle. No, me ollaan erilaisia, musta se vaan on kurjaa.

Ja kun on 3 pientä lasta, niitä tilanteita sattuu ja tapahtuu ja koko ajan saa olla tarkkana ettei kukaan nappaa toisen lusikkaa tai haukkaa toisen leivästä jne.

ap

Vierailija

ja kyllä ovat vahingossa ottaneet jonkun muun lusikan, purkan, hammasharjan jne. Pitäisi olla silmät selässäkin ja osata aavistaa pikku-ukkojen seuraavat jekut esim eräillä synttäreillä en ehtinyt kuin sanoa, hei... niin vilaus vaan ja touhuli pisti mummin kakkulusikan suuhunsa. Eikä mummikaan ehtinyt, vaikka vieressä istui.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat