Koristeluvinkkejä ristiäisiin? Seurakuntasali on niin kalsea...

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Meillä on parin viikon päästä (la 19.11. klo 16) poikavauvan ristiäiset ja kävin tutustumassa seurakuntasaliin, jossa siis pidetään kahvitilaisuus. Ihan siisti, uudenveroinen isohko 70 hengen tila, johon meiltä tulee osallistujia noin 20. Tarjoamme lämpimän ruoan (esim. kinkkukiusaus, lihamureke, lihapullat) koska vieraat tulevat kaukaa. Kahvit ja kakut jälkiruoaksi. Ehkäpä kuohuviinilasillinen alkuun mikäli kirkkoherra antaa luvan (kysymättä vielä). Talon puolesta tulee valkoiset pöytäliiinat, kynttilätuikut ja valkoiset astiat. Ostin Marimekon serverit (tummansininen/kulta-kuvio) ja sinisiä tuikkukynttilöitä. Miten muuten tilaa voitaisiin elävöittää helposti & nopeasti & edullisesti? Tällaisenaan tulee hieman sellainen hautajaisfiilis kun on niin steriiliä.Kukkakaupan kukat ostan tietty, mutta mitä saisi luonnosta irti ja mitä koristeita saisi tumpeloäiti aikaiseksi?Kiitokset etukäteen vastauksista!

Kommentit (3)

Vierailija

askartele paperinarusta muutama enkeli pöydille koristeeksi...voit käyttää niitä myöhemmin joulukoristeina.(olen itse tehnyt ja todella hienoja ovat..annoin joululahjoiksi viime vuonna. ohjeista sovelsin yhdistämällä kummankin tiimarin ja sinooperin enkeliohjeita keskenään) ostettujen valmiiden siipien tilalle tein askarteluun tarkoitetusta foliopaperista siivet.

tarvikkeet ja ohjeet askarteluun siis tiimarista tai sinooperistatoinen mikä tuli mieleen on paperinarusta tehty kukka köynnös kiemurtelemaan keskelle pöytää... Vaaleansinisiä kukkasia ja vihreät varret ja lehdet. Helppo ja nopea tehdäJos et halua askarrella ja jos teillä on jo valmiina söpöjä pikkuisia nallukoita , vauvan tossuja , valkoisia höyheniä ,helistimiä yms voit tehdä pöytien keskelle somat pienet asetelmat vauvantavaroista ihasteltaviksi vieraille.Pöytien päihin voi kiinnittää vaaleansinistä lastusatiini nauhaa ja lastusatiininauhasta tehtyjä rusetteja tai ruusukkeita, kauniit valkoista pöytäliinaa vasten ja pehmentävät varmasti muuten karua ympäristöäkynttilät luovat lempeää ja kodikasta tunnelmaa.Jossain vaiheessa tiimarissa myytiin rullittain vaaleansinistä paperikaitaliinaa... jos sitä vielä saa, voisi kattaukset somistaa kaitaliinalla...tässä muutama idea, toivottavasti joku miellyttää...Vierailija

valkoinen jouluvalosarja aseteltuna pöydälle höyhenien yms kanssa...siis jos mahdollista saada sähköähelmistä punottu " köynnös" ...helppo tehdä ja voi käyttää myöhemminkin...Vierailija

Tunnelmaa saisi laittamalla paljon vaikka tuikkuja pöydille ja muuallekin mikäli mahdollista. Jos itselläsi ei ole, kysy ystäviltä tai muualta lainaksi.Lainasimme eräältä liikuntaseuralta häihimme monta kymmentä Kivi-tuikkua, oli tosi hienon näköistä!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat