Cuplaton ja PanAcido

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Hei!Puolentoista viikon ikäisellä tyttärelläni on vatsan väänteitä ja ne pahenevat aina yötä kohti ja yöllä nukutaankin vain 1 1/2 - 2tunnin unia. Ostin eilen terveydenhoitajan kehoituksesta Biophilusta, mutta eilen illalla ja tänä aamuna sitä annettuani, tuntuu, että vatsan väänteet lisäntyivät. Yö oli levoton, ei kuitenkaan itkuinen vaan tyttö väänteli ja heilui käsillään kuin heinämies. Tämä aamu ja päivä on ollut myös levottomampi. Aikaisemmin on nukkunut päivisin kolmen tunnin unia.Ostin nyt apteekista PanAcidoa ja Cuplatonia ja ajattelin kokeilla niitä.

Oletteko käyttäneet kumpaakin valmistetta yhtäaikaisesti vai vain toista? Kumpi on ollut parempi? Kannattaisiko ensin kokeilla vain yhtä valmistetta? Millä annostuksella? Muuta huomioitavaa?Kiitos jos viitsitte vastailla.-Pepca ja pikku neiti-

Kommentit (8)

Vierailija

ihan ensinnä ihana kuulla että teille syntyi tyttö! (itse putosin lokakuisista rv11)meillä molemmilla pojilla cuplaton aiheutti vaan enemmän vatsanväänteitä. sen sijaan maitohappobakteerit auttoivat. eroa alkoi tulla noin viikon käytön jälkeen. sinuna kokeilisin vain yhtä kerrallaan ettei tartte sitten arpoa että kumman vaikutusta on mikäkin.pierujumppaa sitten ja kunnon röyhtäytykset lisäksi niin toimi.

Vierailija

Olen nyt päivän mittaan antanut syöttöjen yhteydessä Cuplatonia ja tuntuu, että vatsaväänteet edelleen säilyy ellei pahene. Tyttö on tänään päivällä nukkunut ainoastaan yhteensä pari tuntia ja nyt äsken nukkui pulisen tuntia, kunnes taas heräsi väänteisiin. Näin kovaa kipuilua ei ollut ennen Biophiluksen ja Cuplatonin käyttöä.Voiko olla, että Biophiolus vielä vaikuttaa ja milloin Cuplatonin pitäisi alkaa tehoamaan? Vai voiko kummallakin olla vain pahentavia vaikutuksia?Entäs PanAcido?Auttakaa, alan olemaan jo todella väsynyt ja pelottaa mitä yö tuo tullessaan!-Pepca-

Vierailija

Se on nimittäin ollut loppu apteekeista jo kuukausia ympäri Suomen!Jokohan Orion on saanut valmistuksen käyntiin ja tukun toimittamaan sitä apteekkeihin vai olitkohan vain onnekas kun löysit sitä apteekin hyllyltä...?

Vierailija

Meidän Cuplaton-pullossa onkin viimeiset tipat jo meneillään. Ja ei kun huomenna apteekkiin sitä lisää hakemaan! Kiitti teille tiedosta!

Vierailija

En ehkä itse käyttäisi kumpaakin yhtäaikisesti koska sitten ei tiedä kumpi auttaa ja kumpi ei.Itselläni on tyttö 3 viikkoa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat